широкий динамічний вхідної напруги, що кидають регулятора низького

T

tsai_chin_wei

Guest
Привіт,

Я розробці LDO whoes діапазон вхідної напруги від 6 ~ 36V.Я нещодавно низьковольтних пристроїв (5V) і високої напруги (40V).Я хочу використовувати високої напруги для реалізації МОП та інші (BG і OP) досягається за рахунок низьковольтних пристроїв.

Так що я не знаю, якщо це піддається реалізації і як реалізувати Б. О. використанням низьковольтних пристроїв.

Спасибі!
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Ви можете використовувати місцеві ланцюга regeration напруги privide низької напруги для БГ і ор.

Ви можете створити свій місцевих 5V ведення, постачання LV пристроїв.у вас є стабілітрон?До речі, наскільки велика ваша вихідної напруги?

strennor пише:

Ви можете створити свій місцевих 5V ведення, постачання LV пристроїв.
у вас є стабілітрон?До речі, наскільки велика ваша вихідної напруги?

я думаю, що це здійсненно, але в деяких необхідності запуску сценарію почати речі

Спробуйте дизайн внутрішнього регулятора низької напруги забороненої зони схему.

Це поліпшить лінії регулювання.

Для такий широкий спектр Vin, то більш безпечним і більш ефективним області використати тільки HV пристроїв implent LDO.

Зазвичай HV транзисторів не є точними для BG схеми в моєму досвіді.Так що використання LV транзистора для BG краще.

Прохання використовувати HV reansistor крім BG

Це обов'язково використовуйте низьковольтних пристроїв при розробці BG через гарний відповідності.Але місцеві регулятора необхідно для BG.Для зниження вхідної напруги зсуву, то краще використовувати HV-LV змішаних дизайн дизайн похибки підсилювача.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back