швидкий питання про Монте-Карло

E

evilguy

Guest
Привіт, я трохи головоломки в термін сигма (σ) в Монте-Карло. що σ, 2σ і 3σ уявляти, коли ми робимо Монте-Карло. σ в statiscal термін представляють стандартне відхилення випадкових даних. Чи є цей термін також схожі в Монте-Карло? Потім 2σ = 2 * σ? і 3σ = 3 * σ? мій інше питання, якщо ми знаємо, при зміні параметрів не буде перевищувати 20% від номінальної вартості, як представити цей варіант interm з σ? Дякуємо EDIT: я думаю, що я знайшов відповідь http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_deviation В аналіз Монте-Карло, як ми можемо модель SPICE два параметри так, що обидва будуть distrubute так само, коли ми робимо аналіз Монте-Карло. -Evilguy-

Так, сигма параметрів статистичного розподілу. 2σ = 2 * σ і 3σ = 3 * σ. Там 99,7% в spead значень лежить в 3σ. 20% означає, що крайній діапазон зміни параметра. Propability +20% або -20% поява в значенні параметра зазвичай становить менше 0,1%. Скільки сигма в 20% і можна визначити як 20% * MeanValue / σ.

спасибі. За даними газети я читав. 20% зміни параметра дорівнює 3σ значення. як я можу використовувати цю інформацію, коли я хочу зробити Монте-Карло. Я маю на увазі синтаксисом в HSPICE.

20% = 3σ не правило. Я не можите допомогти і з HSPICE, я використовую привид. Подивіться в документації HSPICE в. Ще одна проблема у не ясно пояснити, що параметри і збираємося змінити під час симуляції Монте-Карло. Може бути те, що у інформації було недостатньо для правильного моделювання. Дайте нам більш докладну інформацію і хтось допомагає і з HSPICE.

шкодую про це. насправді я хочу, щоб варіюється TOX параметра. відповідно до ТУ папери, зміна товщини оксиду в діапазоні 10% -20% від номінальної вартості. Так зроблено припущення, зміна оксиду thinkness слід нормальному розподілу. Саме тому термін 3σ = 20%. означає, що більшість змін відбувається становить 20%. Однак модель МОП, що я хочу, щоб зміна засноване на моделі, яка BSIM4 оксиду товщиною модель TOXE, TOXP і DTOX які DTOX = TOXE-TOXP, якщо я хочу, щоб модель зміни TOXE використовувати в Монте-Карло я повинен включають зміна + номінальної вартості, так що він може бути використаний в Монте-Карло. Тим не менше, я не впевнений, як включати зміну параметрів моделі спецій. Надії мої пояснення ясно щось тут.

Як моделювання Монте-Карло зробити за допомогою зміни блок?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back