чому це важко отримати високий коефіцієнт підсилення на високих частотах?

L

liletian

Guest
Привіт всім Може хто-небудь пояснити, чому це важко отримати високий коефіцієнт підсилення для одного транзисторного підсилювача? Я використовую 0,13 мікро транзистор і знайшов його дуже важко отримати високий коефіцієнт підсилення на частоті 1G Гц, постійної напруги я використав 1,2 В. Це добре, якщо я можу отримати 20 наживи. Будь-які пропозиції? Спасибі

Якщо ви хочете отримати все, що потрібно зробити, це покласти великий резистор на виході. Але потім, коли ви це зробите, ви будете мати RC полюс, який обрушує свою частоту. Компроміс є виграш пропускної здатності. Ось чому люди говорять про посилення пропускної спроможності продукту, а іноді й запитати, що Ft вашого транзистора. Що ви думаєте?

Це все, про вплив завантаження RC. Але в цілому, тим менше MOSFET розміри (Д), тим вище г, так що вам не потрібно високий опір навантаження для досягнення високого коефіцієнта посилення (Gm * R). Я використовую 0,13 мкм NMOS може досягти 20 дБ посилення ДО 2 ГГц.

Чому ви говорите підсилювач з резистивної навантаження ...? Щоб отримати високий коефіцієнт посилення потрібна висока навантаження диференціальний опір, як і транзистор джерела струму або котушки індуктивності. При таких навантаженнях це не так складно отримати високий коефіцієнт підсилення на високих частота.

Ви можете помістити контур у вихідному індуктор буде резонувати з вашим вихідні вузли конденсаторів і резонансної частоти (1 ГГц) вона wiill забезпечують високий опір і збільшить ваш прибуток. я думаю, що це просто, щоб отримати такий виграш в 1 ГГц. Чи була ця посада корисна? Натисніть:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back