чому потрібно використовувати нестандартні правила?

T

triquent

Guest
Зазвичай для дизайну, ми використовуємо нестандартні й правило робити?Я тільки знаю, що можу використовувати нестандартні правила для більш широкої мережі.Це корисно для підвищення швидкості схеми, якщо розширити годинник дротом?
Крім того, на якому етапі це зробити?Розгромивши?Якщо після маршрутизації, після визначення моєї власної nodefault правило ЛЕФ & DEF-файл та імпортувати їх, а потім розгромити знову?цей крок?

Нестандартний правила в основному використовуються для маршрутизації тільки як вони визначають ширину дроти.В зокрема, для маршрутизації годинник, коли існує проблема структурування дерева години та години налаштування, ви можете збільшити або зменшити ширину проводів через вставки затримка / косою вимог.

Так, у випадку у вас є більш широкий дріт, який означає, що поверхневий опір нижче, який означає, що швидке струм.

Іноді Ви також можете захотіти зробити годинник дерево як змінні ковзні ширини, як "в листі" .. І те правило за умовчанням, не повинні бути використані.

Номери правила за умовчанням, наскільки я знаю дуже менше використовується для маршрутизації сигналу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back