чи є який-небудь документ CDC аналізу або підручник?

F

foster_cn

Guest
CDC (години домену перехід)
Що таке аналіз CDC EDA інструментом, який використовується в промисловості?

Каденції має такий документ, відомий одному.Google це PLS

У главі 11, існує давня історія про те, як використовувати, щоб перевірити BlackTie CDC.Цей інструмент не може бути кращим інструментом, але принцип у цій главі, дійсно допомагає.

Існує інструмент під назвою 0-В від Mentor Graphics, яка має бути кращими на ринку.

Привіт,

Atrenta Spyglass має гарні рішення з питань, CDC, він повідомить, пропозиції і дати роду перетину інформації на основі обраних правил.

Для інформації та документації, ви можете відвідати www.atrenta.com.
--
Привіт
Satya.A

Я хотів би запропонувати вам спробувати інструментом CDC від каденцію.Він приходить "вільний" з кожним ліцензію конформних - LEC.Ви можете почати його застосування

Unix%> LEC-перевірка

Я did'nt навіть не знають про його до педалей А.Е. впала до нашої компанії і розповів нам про це.Ми збираємося купити інший продукт, перш ніж ми зрозуміли, що ми вже володіє 5 копії не тільки з конформному-LEC.Вони сказали, що Cadence влилися в частині Blacktie продукту в конформні - LEC.Вони також дали нам невелику CDC-Jumpstart, щоб ми могли швидко почати роботу в ній.Якщо у вас вже є конформному-LEC потім зв'яжіться з вашим місцевим Cadence А.Е., і вони зможуть направити вас Jumpstart Kit.

--
AY

meterial хороший, я потрібний! Спасибі вамДодано через 1 хвилину:Шкода, мені це потрібно. Спасибі, у вас є інші meterial? Ви можете розмістити його?

Джерело: http://www.deepchip.com/gadfly/gad060107.html

Наставника 0-У CDC
Atrenta: SpyGlass-CDC
Реальне намір: Меридіан CDC
Каденції: Encounter Конформні CDC

Привіт всім,
Чи є вільні кошти?
Спасибо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back