час встановлення синтезатор частот [HLP]

Ͳ

ͳ

Guest
Привіт усім;
Я хочу, щоб міра час встановлення синтезатор частоти РФ, але я не знаю, як я повинен це робити.Чи можна мені допомогти?Чи можу я це зробити, аналізатор спектру?Чи можна надати мені посилання, документи, статті, замітки про застосування цією проблемою?

Ви обираєте квадратні хвилі на максимальної частоти РФ синтезатор може зробити.Ви подивіться на сигнал за допомогою осцилографа, що, по крайней мере в два рази пропускну здатність РФ має (BW більше, тим краще ви міру ..), і ви виміряти час квадратний сигналу приймає для підвищення з 10% до 90% площі. .удачі!

Щоб виміряти час встановлення Ви повинні використовувати
Модуляція домену Analyzer.
Дивіться наступний веб-сайті (PDF).

literature.agilent.com/litweb/pdf/5966-4092E.pdf # пошук = '% модуляції 20Domain% 20Analyzer'

Сподіваюся, що це допомагає
Ура

Так, MDA чудово працює.Я використовую HP 5373A.Якщо ваш бюджет невеликий, пошук, може бути використана для 5372A.Обережно, ці два документи плутанину в експлуатації.Я ніколи не намагався 53310A.

Або, якщо у вас є доступ в циклі керування напругою синтезатора's, яке може бути все, що потрібно дивитися.

Найпростіший спосіб встановити прольотом до нуля аналізатора спектра і час розгортки повинна бути дуже повільним у відношенні до нормального час зачисток.Якщо ви точно знаєте частоту синтезовані, ви встановлюєте центр аналізатор спектру, набору прольотом до нуля і сповільнити розгортки.Якщо ви можете, ви можете подати сигнал викликати запуск розгортки.

Або, simlpy підключенні осцилографа на Vtune і встановити доб тригера для SEN (Відправити включити) в PLL, осцилограф почне підмітати узгодженим з падінням краю сіна і Vtune буде простежити Vtune в повільному русі потім він зупиняється (з-за одного обрана розгортка)

Або краще використовувати час-частотної області з аналізатором від R & S (FSEB або аналогічний) або HP.

Я хотів би знати, коли етап синтезатор пунктів.Більшість методів, зазначених вище, тільки для частоти розселення.

Поширений спосіб полягає у використанні двох синтезаторах (один фіксований, одного перескока частоти) і побили їх в змішувач з DC поєднанні КРП.Дивитися Якщо на осцилограф, і коли бити уваги йде і стабілізує напругу, вирішуються Вами.Зазвичай потрібно запускати як синтезатори від того ж години, і нерідко мають потребу в ручному фазовращатель, щоб отримати змішувач в хорошій робочій точці (квадратурні).

Деякі сучасні синтезатори для деяких співвідношень дільника, як fracitonal Н або DDS фактично ніколи не вирішити у фазу, вони йдуть повільно, у фазі в стаціонарному стані, так що зробити речі небагато цікавішими.

BigBoss, в першому пункті, здається, ви використовуєте аналізатора спектра як налаштований приймач.Це буде ділянка амплітуди від часу, а не частоти від часу.Або я зрозумів?

Biff44, це відмінний метод вимірювання вкрай незначний вплив.Я використовую його для контролю стійкості 10 МГц розгортки посилання до 10E-12 або близько того.

Ви можете виміряти ефект занадто великим, особливо якщо у вас є цифровий запам'ятовує осцилограф.Якщо ви Off за частотою 10 кГц при 1 мкс затримки, ви побачите 10 КГц beatnote на 1 нас.

Так!

Я іноді використовую мій МДА вимірювання вихідного мікшери.Інші часи осцилографа є штраф.Одного разу я використав свій старий HP 8505A векторний мережевий аналізатор, оскільки вона має три входи, щоб я міг порівняти фази з трьох осциляторів одночасно.Я використовував його для пошуку який інструмент на моїй лавці було трохи шумно OCXO.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back