частот у HW Rectifier

M

magnetra

Guest
Я моделювання audiotary системи ссавців.У моделі я половина випрямляч блоку.Мені необхідно розробити частота відповіді на виправлення дій.Як я про це?Чи може який-небудь однієї дайте мені привести?
Я спробував зіставити
Фур'є коефіцієнтів вхід і вихід для простого синусоїдальної виправлення, але не змогли придумати нічого корисного.

Спасибо

М

Paletyzacja - choć ogólnie oznacza tylko jedną czynność w procesie produkcyjnym - jest pojęciem bardzo szerokim. Obejmuje bowiem zarówno przenoszenie niewielkich detali, jak i całej warstwy zapakowanego towaru. Tak duża zmienność obciążenia oraz wielkości przenoszonych produktów wymagają od producentów...

Read more...

Я думаю, ви маєте на увазі один DSP функції, що є половиною випрямляч.Але в реальному світі аналоговий, а половина випрямляч має freqeuncy реагування, які можна вибрати дизайнер.Це відбувається тому, що існують дві частини з фізичної половини випрямляча: 1) те, що в rectifies синусоїдальної стати серія одну нинішньої імпульсів (зазвичай діод), і 2) те, що
об'єднує (або магазинах) те виправити поточних імпульсів (як правило, один конденсатор).У діод має ряд опір,
тому є RC часу в зарядки конденсатора вгору, і конденсатор має опір навантаження по всій його, так що це ще один R'-C розвантаження в конденсатора напруга drooping після синусоїдальної вхідного іде.

Таким чином, спрощено, половина випрямляч можна вважати випрямляч з фільтром lowpass відповідь.Точніше, вона може розглядатися як випрямляч з різними зростання і падіння рази - обидва користувача контролюються.

В принципі, в halfwave-випрямних є нелінійної схемою,
тоді як частотна характеристика є лінійної prperty в теорії ланцюгів.Так що мій загальний простий відповідь: Він ніхто!

Очевидно,
що слухова система піддаючи нелінійні ефекти при високих рівнях звукового тиску, але це, безумовно, лінійної на низьких рівнях.Тому я не очікую, що сказав випрямних є прийнятною моделлю для основного сигналу шлях.Він може бути засобом для моделювання нелінійних ефектів у паралельному напрямку.
could be possibly thought as a rectifier.

PS: Якщо ви посилається на частоті селективного виявлення рівня звуку у внутрішньому вусі, детектор
може бути, можливо, думав як випрямляча.Вона може бути охарактеризована у відповідь і час розпаду.Але це не має нічого спільного з Фур'є.Він має діапазон відтворюваних частот,
пов'язаних з сигналом конверті, а не на вихідний сигнал.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back