частота обрізки в кристал для RTC (годинник реального часу)

T

trashbox

Guest
Привіт всім Привіт 32.768KHz коливань Кристал схем для годинника реального часу (RTC), якісь папери використовувати налаштування частоти конденсаторів для обробки, такі як червоні Сх конденсатор в додатку. Тим не менш, 32.768KHz кристал як правило, має дуже маленькі рухового конденсатор (Cs = 2 ~ 5f фарад) і навантаження конденсаторів C1 і C2 складають близько 10 пенсів ~ 20p.So, що номінальна частота багато в чому визначається Cs і Ls, а це означає, якщо я хочу для налаштування частоти від 32.764Khz до 32.768Khz, я повинен додати близько 8p фарад як Cx. Чи є це обрізки технології розумні або популярних для кристально дизайн для RTC? Як я можу отримати точного 32.768Khz номінальної частоти для RTC? Заздалегідь дякую! З повагою, Trashbox

[Цитата] Це технологія обробки розумним або популярних для кристально дизайн для RTC? [/ Цитата] Якщо обрізка потрібно, Є ніяких інших варіантів, я думаю. Більшість проектів намагаються уникати його. [Цитата] Як я можу отримати точного 32.768Khz номінальної частоти для RTC? [/ Цитата] За допомогою жорсткої кристал толерантності, низьким рівнем диск і номінальною ємності навантаження, визначені виробником. PS: [цитата], якщо я хочу, щоб налаштувати частоту від 32.764Khz до 32.768Khz, я повинен додати близько 8p фарад як Cx [/ цитата] Ні, ви зменшуєте частоту, додавши ємності навантаження .. Регулювання з 122 частин на мільйон виходило б за межі корисною, я думаю.

Дякуємо FVM дуже багато! [Цитата] Якщо обрізка потрібно, Є ніяких інших варіантів, я думаю. Більшість проектів намагаються уникати його. [/ Цитата] Так. Тому що це перший час для мене дизайн годинника реального часу і ніякої інформації про паразитичних конденсатори упаковки, я повинен додати опції в цьому тесті чіп. [Цитата] За допомогою жорсткої кристал толерантності, низьким рівнем диск і номінальною ємності навантаження, визначені виробником. [/ Цитата] Так. Я боюся навіть кристала дуже добре, неідеальна мій кругообігу факторів, таких як упаковка конденсатор буде зрушення частоти від номінального 32.768KHz.Is цього занепокоєння? [Цитата] Ні, ви зменшуєте частоту, додавши ємності навантаження. Регулювання з 122 частин на мільйон виходило б за межі корисною, я думаю. [/ Цитата] Ви маєте на увазі 122ppm це дві великі?

Стандартний кристалів годинник з каталогу дистриб'ютора є, наприклад, 10 або 15 сторінок на хвилину толерантності. Змінна кількість ємності навантаження в основному з контактний чіп RTC ємності, яка повинна бути вказана нормально і може бути в принципі враховувати при проектуванні розмірів. Систематичної корекції можуть бути розраховані на основі вимірів прототипу. Якщо індивідуальна настройка необхідна для більшої точності, вона не повинна виходити за рамки кількох пФ, я думаю.

[Цитата = FVM] Стандартний кристалів годинник з каталогу дистриб'ютора є, наприклад, 10 або 15 сторінок на хвилину толерантності. Змінна кількість ємності навантаження в основному з контактний чіп RTC ємності, яка повинна бути вказана нормально і може бути в принципі враховувати при проектуванні розмірів. Систематичної корекції можуть бути розраховані на основі вимірів прототипу. Якщо індивідуальна настройка необхідна для більшої точності, вона не повинна виходити за рамки кількох пФ, я думаю. [/ Цитата] Привіт FVM! Велике спасибі за ваші коментарі!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back