цікава проблема з печаткою в PCAD2001 або 2002

G

Guest

Guest
Дорогі друзі!
У мене наступна проблема в PCAD2001/2002: при спробі друку верхньому шарі шовкові разом з верхньої (або нижній або будь-який інший) шар як фон з метою кращого компоненту для збірки, я не можу друкувати текст над refdes будь-який майданчику.Кожен раз, коли область, де PAD overmask refdes тексту, кожен раз здається, що PAD повинна бути на передньому плані при друку.
Це upleasant проблема, тому що якщо у вас є refdes всередині прямокутника кордоні SMD, refdes завдяки своїм розміром повинна закласти більш PAD області.Ця проблема не з'являється при спробі друку в чорновому режимі, але тоді картинка не так добре (і використання), наскільки проект відображення повної небажаних лініях (в основному, налив міді викладених).
Хто-небудь зустрічалися з цією проблемою і знайти рішення, як це зробити, відповідно, як роздрукувати вибраний шар, на передньому плані, а деякі в фоновому режимі?
Я використовую зараз тільки стандартні вікна PRINTSCREEN ключові зробити фотографію на дисплеї, наскільки на дисплеї видається в порядку, і Proces його, щоб отримати нормальний колір, але я вважаю, це дуже дурний спосіб зробити це.

Інші комічним стосується відображення компонентів, які містять рядки на верхніх або нижніх шарах.Лінії в компоненті відображається кожного разу на передньому плані, навіть тоді, коли будь-який інший шар є активним, засмага шар, де цей рядок включена.У цьому випадку, ця лінія компонента overmask refdes на дисплеї теж на друк теж.

Я не дуже добре знайомі з цим програмним забезпеченням, тому я хотів би знати вашу думку.У разі зацікавленості (чи мій поганий англійська), я можу відправити деякі проблемні PCB для випробування.Спасибі за читання.

Хай

Чому б вам не спробувати роздрукувати верхній шар і шовкографії з ховатися
REF Des, типом і значенням.
Це покаже вам, як правління виглядає.
Тоді спробуйте інший друку з радою, Topsilk і цього разу дозволять Ref Des.(Для цього ви повинні помістити Ref DES всередині компонента.)

----------
| S45 |
----------Rishab

Привіт,

Це те ж саме, як у PCAD 2000.
Я друк PCAD PCB файлів всередині CAM350 (після імпорту).

З повагою,

СТО

HAI

Ви можете налаштувати кольору на кожен шар для друку. (Pcad2002)

Файл-> Друкувати-> кольору.

Там ви повинні встановити верхній шар PAD, polygun через лінію й дуже легкі colur (був загублений).Для шовкових екрані виберіть шар чорного (темного кольору). Тепер виберіть Топ-топ "і шовкові шар для друку.

Ви отримаєте те, що ви deisred.

Rishab

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back