цифро-аналоговий

P

patel_ec

Guest
привіт
я хочу конвертувати 8bit цифрових даних аналогової формі.

Я хочу, щоб створювати різні форми сигналу з використанням комп'ютера паралельний порт, для цього я хочу, щоб цифрова аналогова схема, яка має дати мені частоти принаймні до деяких Гц.

якщо і є якісь ідея, то Plz допоможіть мені.

THX заздалегідь ...
Saurabh Patel

привіт,

якщо вам потрібно КСР, і ви хочете керувати за допомогою LPT1 можна використовувати оцінки дошка з пристроїв аналогового.це alink для ЦАП аналогового пристрою.

http://www.analog.com/en/subCat/0, 2879.765% 255F796% 255F0% 255F% 255F0% 255F, 00.html

кожної дошки є рада з оцінки, які підключаються до паралельного порту і програмного забезпечення, які можуть його контролювати.Оцінна комісія також схематичні, що ви можете використовувати для своїх потреб.

Привіт
Ви повинні використовувати ЦАП для перетворення цифрових даних в аналоговий режим.Але ви повинні зробити характеристики, як максимальна частота сигналу ви хочете створити.Тому що всі ЦАП має частоту межі.

Наскільки я знаю, паралельний порт може підтримувати до 2М SPS (може бути і більше) швидкість передачі даних, але швидкість передачі даних залежить від режиму паралельного порту, який ви використовуєте.DAC0800 з Національного може бути гарним кандидатом.Вона потребує мінімальних сигналів управління і може підтримувати до 10 SPS.Що стосується паралельної порту, може бути, ви повинні ставитися beyondlogic.org [/ url].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back