цифрових I / Q downconversion

G

Guest

Guest
привіт,
Я хочу, щоб генерувати Я і Q зразків речова зразків, узятих АЦП в передній частині цифрової апаратури радіо.У ряді робіт, речова зразків множаться на ство і гріх хвилі, а в деяких інших роботах, вони і помножте його на ство-син і хвиль.
Я хочу знати, в чому різниця ч / б і операцій?

в моєму openion немає diffrents між ними.
Друга ситуація тільки на 180 градусів фазовий зсув LO

привіт,
але моя проблема полягає в тому, що для downconversion процес, я повинен помножити зразків з ство хвилі і хвилі гріх і гріх-хвилі.

Привіт
Це не важливо.
Differene між і-гріх гріх залежить від визначення.в деяких refrence вони використовують гріх, а в деяких-син
але для вашої проблеми, depent на u.улов на 1 визначення і йти до кінця тільки під це визначення

Привіт Шамім

Результати різні.Але і результати є корисними.
Якщо ви використовуєте , ви використовуєте локальний носій з позитивною частоти:
ство () J * гріх () = ехр [у * ()]
Якщо ви використовуєте - ви використовуєте локальну перевізника з негативною частоти:
ство ()-у * гріх () = ехр [-у * ()]
У першому випадку негативна частина спектру пропускання речових сигнал надходить на основний.У другому випадку, позитивна частина робить це.Обидві частини будуть симетричними відносно один одного.
Між цими двома випадками є інверсія смуги спектру.Результати сполучені в часі домену один від іншого.
Наприклад, уявімо, що виявлення PSK є 90 градусів фазового переходу між двома послідовними символами.Використання-гріх (), ви отримаєте 90 градусів зміни фази смуги, але з використанням гріх (), ви отримаєте -90 градусів зміни в основний.
З повагою

Z

привіт,
На самом деле я речова зразків цифровий радіосигнал якого, якщо це 38,912 МГц і undersampled на 8,192 МГц частоти дискретизації.
У undersamplig процесу, інверсія спектру буде відбуватися і один псевдонім спектру зводиться на 2,048 МГц.Тепер я хочу зробити цифровий I / Q downconversion цього сигналу до основної.
Для цього я повинен помножити речова зразків і ство-гріх хвилі частотою 2,048 МГц або ство а хвиль гріх частоті 2,048 МГц, так що після ШПФ, я отримую спектру спектрально uninverted.

спасибі
що стосується
Шамім

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back