цифровий мікрохвильової atenuador

A

al303576

Guest
привіт ..будь-який знає, як я можу читати рівнів потужності сигналу .....Я хочу зробити цифрову atenuator ...папір або ідея PLS ...Hola ...deceo шабля De Que форма Puedo Sensar Niveles-де-де Potencia Una señal, пункт Mediante ООН мікроконтроллер variar Dicha atenuacion .....Alguna ідея, Algun папір O Alguna Referencia .....
Gracias ...Вибачте за мій англійська ....так погано!Джедже

Mi intencion ES Hacer ООН atenuador мінлива Electronico, не Mecanico ...Можливе Есто ес?

Ви можете читати потужність сигналу допомогою вимірювача потужності, воно складається з термісторів та автоматичного збалансованим мостом.

Я не бачив цифровий Аттенюатор і раніше, але може бути ви можете спробувати його феритове матеріал усередині хвилеводу, за допомогою електричного магніту і зміни поточних регулювати загасання.

До речі, я знаю, деякі іспанська, і я не думаю, що ваш англійська є те, що погано (це краще, ніж мій іспанська впевнений)

Hasta Luego,
Адель

al303576 пише:

привіт ..
будь-який знає, як я можу читати рівнів потужності сигналу .....
Я хочу зробити цифрову atenuator ...
папір або ідея PLS ...Hola ...
deceo шабля De Que форма Puedo Sensar Niveles-де-де Potencia Una señal, пункт Mediante ООН мікроконтроллер variar Dicha atenuacion .....
Alguna ідея, Algun папір O Alguna Referencia .....

Gracias ...
Вибачте за мій англійська ....
так погано!
ДжеджеMi intencion ES Hacer ООН atenuador мінлива Electronico, не Mecanico ...
Можливе Есто ес?

добре
Мені потрібно побудувати багатовимірних підсилювача, і мені потрібно змінного аттенюатора мати гарну Скасування imp3.

але мені потрібна система прямого поширення на мікрополоскових Technologie, тому я не можу поставити механічний Аттенюатор на ланцюгу ..

Як щодо діода PIN ?.......

GRACIAS ...Я. автор ПМА estare.

Є кілька цифрових контрольованої атенюатори тут:

http://www.macom.com/psc/jsp/ListParts.jsp?dataFile=digital_voltage_attenuators.txt

Вони варіюються від постійного струму до 6 ГГц, ставки є і 20 ГГц версії.Які ваші вимоги: діапазон частот?Аттенюатор розмір кроку?Аттенюатор діапазон DB?Рівень потужності?IM3?

Окас осіб:

Рівень потужності Aprox про більш 28dBm ..
Ослаблення рівня від 3 до 15 дБ
frecuency 1,8 до 2,4 ГГц, ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back