цифровий годинник / відновлення даних для наднизьким енергоспоживанням IC

O

omid219

Guest
Привіт, хлопці, я збираюся дизайну годинник / відновлення даних схема з наднизьким IC влади. Дані надходять у Манчестері закодованих пакетів з довжиною близько 120 біт і швидкість передачі даних від 40 до 80 Кбіт. Для зниження споживання енергії, ми повинні відключити цифровий секції після обробки пакетів і увімкніть його знову, коли новий пакет прибуває. Інший модуль буде піклуватися про перевірку нових пакета для включення і виключення годин / відновлення даних ланцюга. У нас немає зовнішнього джерела синхронізації і просто може мати один RC генератор з (+/-) 25% точності. Я думаю, найкращим рішенням є використання лічильника для отримання даних розмірі від преамбули, а потім починає відлік на цей номер, щоб вказати правильний час для вибірки даних. Чи правий я? Чи є більш ефективне рішення для цього? Де я можу знайти який-небудь документ / книга для цифрового відновлення синхронізації даних? Я сподіваюся, що моє питання досить ясний, але якщо це не так, будь ласка, попросіть уточнити його більше. Заздалегідь дякую:)

Ви розчарували мене, хлопці! Здається, що ніхто не ноус, як боротися з цією проблемою, крім мене:)

Ви могли б спробувати зловити край на дані рядки, використовуючи FF і XOR ... запустити лічильник між ребрами і перевіряти рахунки.

Тому з низьким енергоспоживанням? нижній цифровий будуть швидко так, за винятком PLL корд буде легше

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back