цифровий біт через 0ohm??

L

ljy4468

Guest
Привіт всім? Я бачив, TI ADS5500 оцінки борту. (14-бітний АЦП трубопроводу 125 мс / с) і всі цифрові виходи, вихід CLK прохід 0-Ом. Тому цифровий сигнал проходить 0-Ом? який ефект? Будь ласка, скажіть мені, чому. спасибі заздалегідь.

немає такого поняття, як 0 Ом. Все матеріал має опір надпровідника, крім температури. Як правило, "0 Ом" резистори використовуються для різних цілей. Одним з них є тільки перемички, щоб дозволити створення односторонньої плату (або, можливо, менше шарів плати). Томпсон телевізори є notroious для цього. Інше використання в місцях, де опір може бути використана в деяких конфігураціях схеми, але інші резистор не потрібно (і, отже, 0 Ом використовується). Це дозволяє виробникові створити єдину PCB, які будуть використовуватися в різних конфігураціях / продуктів.

Дуже типовий при початковій спини розташування для того, щоб бути впевненим, що різні конфігурації можна спробувати. Якщо є високошвидкісних сигналів участь, нульовий резистори Ом може бути замінено на "реальні" значення для оцінки різних опорів драйвера для того, щоб мінімізувати проблеми цілісності сигналу.

Ну спасибі! Але в мене питання більше. У оціночної плати аналогового пристрою (АЦП), налічується 22 Ом замість 0 Ом ..... Я хочу знати більше. спасибі

Важко сказати точно, але я впевнений, його обмежувач струму

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back