хто-небудь використовувати PICC з ис / GUI

J

juan_manuell

Guest
Привіт дорогі друзі, я шукаю використовувати UC / GUI з PICC з ks108 дисплей з 16F877. Я буду використовувати поставити лише деякі кнопки і індикатора і деякі цифри. Але я хотів би знати, якщо хтось намагався зібрати ис / GUI з PICC і якщо були виявлені деякі проблеми. Я шукав інформацію abuot це на веб-і я не міг знайти. Будь-які рекомендації будуть вітатися. що стосується

Я використовував з ARM Cortex M3 тільки. Ви можете знайти фото @ www.embedded-tips.blogspot.com . Я перевірив список підтримуваних драйверів на Micrium сайті. LCDPage1bpp підтримує Samsung KS0108B. Він може працювати на 8-розрядних процесорів, як ПОС. У таблиці, ви можете перевірити вимоги до пам'яті для функції ви хочете. - Амр Алі

спасибі, Алі. На жаль я не сказав, що я виявив, що можна було б використовувати його з 8 біт. І я знайшов приклад з іншими РК-дисплеєм і з AVR мікроконтролер з м'якими IAR. Але я не міг знайти когось, що використовувати його з PICC. Це дивно. Я буду продовжувати з proyect і якщо це працює я відправлю його. що стосується

Ми чекаємо на ваші оновлення. Глюк.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back