хто може розповісти мені, що це diffence між DSP і FPGA?

V

vvsvv

Guest
Саме це є перевагою і FPGA
чому я повинен з Xilinx FPGA або @ ltera замість DSP від TI?

Спасибо!

Я коротко, DSPs фіксуються в той час як FPGAs є програмованими і ви можете виконати будь-якої бажаної функції в них.

Привіт,
Вибір FPGAs / DSP для appln залежить від складності алгоритму appln ур ..
DSPS, як правило, має обмежену немає.обчислення блоків як мультиплікатори і суматори.
Але високі FPGAs має величезний ресурс interms від Xers і суматори.
(напрімер. VirtexIIXC2V1000 на FPGA отримав 40 Xer блоків).
І тому, якщо ур дизайн багато MAC операції, яка повинна працювати на високій швидкості,
Потім FPGAs UA може дати хорошу роботу.
стільки ресурсів р розміщений на веб-що пояснює показників FPGAs і DSPs.

Я думаю, FPGA є більш гнучким, ніж ДСП.
Я віддаю перевагу з Xilinx FPGA для її функція полягає powful та її інструментом розвитку є дуже сильним і allsided.
користуватися нею.

Я згоден з Jackwang,
завжди краще йти на FPGAs, якщо у вас knlodge з HDLs.Але що, якщо ви не знаєте ЛПВЩ.Ви повинні йти на DSPs які можуть бути зроблені для роботи з написання тільки стандартні
И З використанням крос компілятори для DSP мови.

Привіт Vibhute,
Тепер з появою нових інструментів Вища кінця і IP-адреси для FPGAs, ми не повинні знати, яких-небудь HDL також.У можете зробити більш високий рівень системи, використовуючи сердечники і примітивні елементи.
Система генератора (Xilinx), є прикладом для цього, це дуже потужний інструмент і оптимізації рівня для цього інструменту також не в тому, що погано.
Отже, будь-яка система рівня дизайнера, який просто має висять в Matlab та Simulink може реалізувати свій алгоритм на FPGA з використанням обладнання Co-моделювання

DSP спеціалізується зробити математичне або фізичних операцій, як FFT, аналогового сигналу як FSK, QPSK, ...Вони містять мультиплікаторів та спеціалізованим обладнанням.

FPGA є більш загальними.Нові FPGA почати з апаратним множник,
тому деякі основні DSP функції можуть бути виконані.

FPGA в основному використовуються для цифрового appllications, а DSP частіше використовуються для обробки складних аналогових сигналів (РЛС, модеми, синхронізації годин, обробка звуку, ...).

DSP, як правило, набагато менше, ніж FPGA, але для конкретних програм, які набагато більше FPGA не може ефективно впоратися.Тим не менш, ви не зможете здійснити великі цифрові сердечники в ЦГЗ.

Ви можете використовувати обидва DSP і FPGA в проекті, роблячи потужних математичних операцій у ЦГЗ,
в той час як за допомогою FPGA для складних Digital Design.

В одне слово:
FPGAs забезпечують високу швидкість логіки і DSPs забезпечити гнучкість управління

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back