хто може дати мені Бібліотека standcell для Synopsys?

F

floatgrass

Guest
я хочу, щоб моя ідея дизайну, так що мені потрібно standcell Бібліотека для Synopsys і Verilog моделювання Бібліотека, так що хто може дати мені величезне спасибі.

якщо вам потрібно тільки стандартні осередку Бібліотека study.you можете використовувати lsi_10k.db в каталог $ Synopsys \\ основні \\ бібліотеки \\ син \\

насправді я використовую class.db і class.lib, але я не можу зробити терміни після моделювання synthesis.so я не можу закінчити дизайн потоку.

скажи мені, де я можу завантажити що вам потрібно. Я можу надіслати вам "\\ \\ т \\ я" & "\\ \\ т \\ т \\ е \\ л" Verilog і Synopsys бібліотек.

я закінчити п / л до "20 днів додавання і завантаження файлів", насолоджуйтеся їм!

Привіт, Які ж у необхідно? У мене є стандартна Бібліотека осередки для синтезу, TSMC і UMC. Якщо й використовувати Synopsys і будемо використовувати тип. Бібліотека Якщо й необхідно, зв'язатися зі мною по [електронної пошти] tthieu@fetel.hcmuns.edu.vn [/Email] З найкращими побажаннями.

ей, я потрібна TSMC 90nm стандартних Бібліотека осередки для Synopsys. Додаткова введення-виведення і пам'яті б добре, теж :)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back