L
lynx_phoenix
Guest
У мене є реальні старого телевізора, що не працює відповідно до людей, які дав її мені. Я вже відкрив динозавра і більшість його досить затхлій там, багато пилу та інше. Що мене цікавить в це електронна гармата (без екрану), харчування і, можливо, все, що може бути цікаво і корисно, але не стара звичайно ж ПХД. за цим у мене є кілька питань. Я перевірив онлайн і здається, що є небезпека для здоров'я з фосфором і деяких інших хімічних речовин, що використовуються для екрану я думаю. враховуючи існує вакуум на внутрішній стороні екрана, що розділяє б пістолет з екрану в кінцевому підсумку розповсюдження небезпечних речі все навколо моєї кімнати, так як повітря увірвуться в будинок і псують його? Чи є спосіб зробити це безпечно, якщо на всіх? пістолет застряг досить щільно прилягає до вирви (виглядає як його клеєного там), і я не впевнений, я можу зрозуміти, як її передбачається відірватися. є "звичайним способом", щоб зробити це, або я повинен просто спробувати зняти її з грубою силою? Крім того, джерело живлення, здається, різьбові і зварні на речі, так що я могла забути про це, але є що-небудь інше, що є унікальним для цих старих телевізорів, які можуть бути цікаві? Я просто очищення для частин насправді. спасибі