хочу розібрати старий телевізор для електронної гармати

L

lynx_phoenix

Guest
У мене є реальні старого телевізора, що не працює відповідно до людей, які дав її мені. Я вже відкрив динозавра і більшість його досить затхлій там, багато пилу та інше. Що мене цікавить в це електронна гармата (без екрану), харчування і, можливо, все, що може бути цікаво і корисно, але не стара звичайно ж ПХД. за цим у мене є кілька питань. Я перевірив онлайн і здається, що є небезпека для здоров'я з фосфором і деяких інших хімічних речовин, що використовуються для екрану я думаю. враховуючи існує вакуум на внутрішній стороні екрана, що розділяє б пістолет з екрану в кінцевому підсумку розповсюдження небезпечних речі все навколо моєї кімнати, так як повітря увірвуться в будинок і псують його? Чи є спосіб зробити це безпечно, якщо на всіх? пістолет застряг досить щільно прилягає до вирви (виглядає як його клеєного там), і я не впевнений, я можу зрозуміти, як її передбачається відірватися. є "звичайним способом", щоб зробити це, або я повинен просто спробувати зняти її з грубою силою? Крім того, джерело живлення, здається, різьбові і зварні на речі, так що я могла забути про це, але є що-небудь інше, що є унікальним для цих старих телевізорів, які можуть бути цікаві? Я просто очищення для частин насправді. спасибі

Так, це небезпечно для перерви кінескопа. Ризик заподіяння шкоди собі (і людей поряд з вами), можливо, більше, ніж "вартість" електронної гармати Що ви хочете зробити з "електронна гармата"

Ви знаєте, що електронна гармата може використовуватися тільки у високому вакуумі? Це не дуже важко, щоб демонтувати його від телевізора ЕПТ, але ви також повинні вакуумний контейнер з подачі електроживлення через, і високі вакуумний насос для її експлуатації. Можливі вибух є серйозним ризиком безпеки при роботі з ЕПТ. Наскільки я пам'ятаю, більшість ЕПТ є накачування сопло під сокет, що можна відрізати, щоб висловити їх безпечно.

Різка евакуації пункт може ще поп-трубки. Метод використовується в комерційних цілях, коли трубка з нової гармати встановлені, але зберігаючи існуючі люмінофора, щоб розгорнути невеликий отвір (<1 мм) в шию, як можна ближче до контактів так, як це можливо. Нормальний свердло не буде працювати на склі він вам потрібен, що меле, а не скорочення скла. Не жартуйте, хороший джерело з них є стоматолога, коли вони починають носити, стоматолог буде замінити їх, але вони будуть як і раніше кришталю і керамічних ще багато разів. Видалення шиї зазвичай робиться, забивши кільце навколо нього і натиснувши обережно, вона лопне в кільце і йти без змін. Брайан.

@ Клістрони - просто хотів, щоб прибрати сміття на потім, я не збираюся використовувати його в даний момент. коли ви кажете, "ризик" це ризик через вибух або хімічних речовин? Я запитую, тому що вибух я можу впоратися з обережності, але якщо токсичних хімічних речовин усередині екрану в повітря, так як я вдома, я волів би уникнути операції повністю. @ FVM - Так, я трохи пошуку, перш ніж він, просто щоб переконатися, чи є використовувати, щоб зробити її після видалення електронної гармати себе. як я не мають наміру використовувати його відразу ж, все, що я зацікавлений в цей робоча частина. Однак, я читав, що заміна внутрішніх нитка пістолет з одним з різних сплавів може зробити його роботу за межами вакуумі. Я не пам'ятаю, як це було виправдано, але здавалося, заслуговують довіри. @ Між - спасибі за інформацію, але, як я все одно, для обслуговування телевізор, але просто взяти його електронна гармата, буде метод FVM як і раніше працювати для цього? Чи є небезпека, окрім можливої імплозії? Я помітив, деякі стрічки і дійсно густий клей на шиї якого я припускав, тримав пістолет, але тепер, коли ви згадали отвори, чи можливо стрічка охоплює старих дір? вони досить симетричний навколо шиї, так я не думаю, що це так, але так як я не маю дриль, було б зручно, щоб знайти старі отвори і просто відкрити його: P

я читав, що заміна внутрішніх нитка пістолет з одним з різних сплавів може зробити його роботу за межами вакуумі
ЕПТ-трубки непрямого розжарення катодів, я насилу можу собі уявити, як замінити розжарювання з DIY методи. І ви все одно не зможе працювати електронної гармати при атмосферному тиску з довжиною вільного пробігу близько 100 нм.

права, тому я думаю, його досить безглуздо пройти через всі роботи і небезпеки, щоб отримати електронну гармату, що я, ймовірно, не можете використовувати в будь-якому випадку. я думаю, я буду тільки брухт ТБ і зробити пошук від того, як насправді зробити електронної гармати в випадку я зацікавлений у майбутньому спасибі за всі відповіді, хлопці!

Я б навіть не думати про порятунок гармати на потім. Поряд з очевидними труднощами, які потребують вакуумі і дуже високої напруги, щоб змусити її робити що-небудь корисне, як тільки повітря досягає катода він окислюється і втрачає ефективність і магнію гетерування не вдасться. Коли нова електронна гармата встановлюється на ремонт труби, він повинен бути перекачується близько вакуумне стан, а потім внутрішнього кільця магній спалахує в індукційної печі. Це одна процеси часу, вона не може бути повторений, що пістолет марний, як тільки повітря досягає його вдруге. Брайан.

LOL залишити його мені на носіння та зберігання величезних марно телевізор, щоб отримати частину той марно Після видалення: P У всякому разі, я думаю, що все вирішено за хороший - старий телевізор -> небажаної маркування потоку, як вирішити

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back