хвилеводу щілинні антени моделювання, S-параметрів не відповідають

S

sloty

Guest
Я намагаюся моделювати 7-sloted хвилеводу antenna.for розмах 9-11 GHz.i я отримую хороший приріст від 14 dB.but коли я побудові S-параметрів, вони не відповідають з theory.how я можу знайти матчу ? двох кінцях хвилеводу я визначається як два порти. люб'язно допомогти спасибі

привіт Pls завантажити файл і це може пов'язано з багатьма річ, і якщо і використання паперу прикладіть його занадто

Я докладаю мій HFSS файл, і документ, в якому я намагаюся simulate.kindly мені допомогти. завдяки sloty

1) Як ви 14dB отримуєте, коли немає випромінювання скриньку? 2) я б намалював одну велику коробку випромінювання і місце ДВК щілинного хвилеводу всередині цього вікна.

Гей бачив вашу HFSS файл. Ви не призначити будь-який матеріал, ось чому ваш отримувати різні результати. Крім того, для випромінювання, отримати шаблон потрібно вставити вікно випромінювання або сфери, які допоможуть вам у розрахунку отримати. Все краще:)

Дякую всім вам за те, мій файл. Для посилення я розрахунок були включені, що Rad кордону. Якщо хтось вирішив хвилеводу щілинні антени файл або підручник з щілинні антени, будь ласка, завантажте завдяки

Спробуйте цю посилання [URL = http://www.swan-soft.com/] SWAN-SOFT кращий вибір для мобільних пристроїв, радарів і систем супутникового зв'язку. [/URL]

сіно може будь-який орган, запропонувати мені, як міра Резонансне Довжина щілини в щілинній антеною хвилеводу з використанням HFSS програмного забезпечення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back