харчування для ТБ антени

S

sumit007

Guest
Де телевізійна антена на даху отримати свою владу ..(джерело енергії / потужності)

Я думаю, ви маєте на увазі підсилювач на антену кінці лінії передачі.DC відправляється вгору по кабельних і відокремлюється з індуктивності.Існує конденсатор, який виділяється посилений сигнал.

Якщо у вас немає підсилювача на антені, яка є більш
ймовірних випадку залежно від вашого місця розташування, антена
пасивне пристрій і не потребують джерела живлення.
Він поглинає влади від електромагнітних хвиль, що розповсюджуються
думки повітря, і перетворює в електричну енергію (РФ)
напруга або силу.
SH

Спасибо ..хотів отримати роз'яснення з пасивної пристрої ..

Однак як і раніше плутають ...
Ці ЕМ хвиль, які ви говорите повинні лежати в якій смуга частот ..радіочастоти або вони можуть лежати в будь-якому діапазоні частот ..(і то в залежності від схеми буде конвертувати зокрема ЕМ хвилі в електричний сигнал)?

Існує щось на зразок - розмір об'єкта, повинні бути порівнянні з довжиною хвилі.

Таким чином, якщо ми говоримо про телевізійної антени на даху, ми очікуємо його absorf РФ хвиль Е. ..і, отже, буде мінімальним і максимальним розмірами антени, довжина якого ми можемо зробити ..Чи так це?Якщо антена розміром doesn't лежать між цими двома крайнощами теоретично не повинні працювати?

Антена може бути "resonnant" і "не-resonnant" типу.ТВ антену резонансним.Вона носить селективний характер.
Розміри елементів антени залежить від частоти.Але габаритів антенних ollso залежати від таких параметрів, як хотіли отримати і спрямованості.

Спробуйте шукати на цьому форумі теми і ви знайдете багато відповідей.Спробуйте кілька книг.

Я хотів би також рекомендувати 007 читати книги на антені.

Антена аспекту в значній мірі залежить від довжини хвилі.
Але, це не просто узагальнювати або встановити межу для вимірювання.
ТБ антени зазвичай працюють aroung 1 / 2 довжини.
Ромбічний антени може бути довшим ніж 10 довжин хвиль, а ваш
невеликі портативні радіо AM містить дуже маленькі антени складає менше 1 / 10000
довжина хвилі.Все залежить від цілей, вартість, дизайн і т.д.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back