фіксований стабілізатор напруги проти регульованого стабілізатора напруги?

E

EEHobby

Guest
Дякую ваших хлопців дуже багато, перш ніж за надану мені допомогу в отриманні до-5В. Я працюю на портативному інструменті. Моє джерело живлення +12 В акумулятора. Мені потрібно як +5 і -5 потужності для інших мікросхем. Метод ваших хлопців рекомендується для генерації -5 дійсно корисно для мене. Проте я хотів би знати, що найбільш ефективний спосіб отримати +5 V від +12 V харчування? Чи повинен я використовувати регульований стабілізатор напруги або фіксований стабілізатор напруги? Я пройшов через пару напруги ИС регулятора, але я не точно кращий спосіб. Ще раз спасибі за допомогу і поради.

у можете спробувати перемкнути перетворювач, таких як понижуючий перетворювач? або лінійний стабілізатор? таких як 7805

Існує набагато більше вибору регулятора. Для акумуляторів вам може знадобитися щось з низьким очікування / робітник струм. Переключення регулятора завжди приносить шум заклопотаність. Тому ви повинні зважити плюси і мінуси по тому, що ваш додаток вимагає

[Цитата] Чи повинен я використовувати регульований стабілізатор напруги або фіксований стабілізатор напруги [/ цитата] Що стосується ефективності, то, я б змінити своє питання: лінійна або імпульсному стабілізаторі напруги живлення? Обидва можуть бути фіксованими або регульованими .. Якщо вам потрібно просто 5V, і вам не турбуватися про владу втрачає то відповідь буде лінійним, фіксований стабілізатор напруги (наприклад, 7805 для 1A, для малих струмів 78L05, і т.д.) .. Якщо вам не подобаються перетворення у велику владу в тепло, то відповідь імпульсний регулятор, і, як вам потрібно фіксованого 5V, фіксована регулятор перемикання буде кращим вибором, наприклад, LM2574-5В (1А), або сотні інші MAX-серії або LT-серії та інші .. Коли ви обираєте регульовані (лінійний або переключення) регулятора напруги: якщо вам потрібно регульоване вихідну напругу, або, .. якщо у вас не встановлені фіксовані IC в руках .. З повагою, IanP

отримати радіатор теж. допомагає в розсіювання тепла, так що я пам'ятаю ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back