фізичної довжини рядка Transmisson

N

nec3

Guest
У мене є мережа аналізатор, який можуть вимірювати електричні довжини, часу затримки і фази "DUT" на додаток до всіх parameters.But S не є можливість виміряти фізичну довжину передач lines.I знати деякі аналізаторів можуть розповісти напряму.
Тепер:
1.Оскільки ми знаємо, що швидкість сигналу, який виходить на лінію (300.000 км / Sn X коефіцієнт укорочення) і часу затримки Я думаю, що ми зможе розрахувати фізичну довжину за формулою:
Шлях = швидкість х час
Чи є це правильний спосіб мислення?
Будь-яка ідея про фізичному вимірі довжини?

2.Я також wanto см. підсилення антени HF В. С. frequancy.What виду referance антену я повинен використовувати і чи є які-небудь широкі антени, який має точно таку ж відповідь для всього 2-30 МГц на ринку?
Спасибо за будь-яку допомогу ...

Це точніший інструмент для використання програмного забезпечення в Росії роблять електричні-> фізичний, так як вона буде включати в себе всі інші ефекти (окантовка поля ... і т.д.) до уваги.
Я вважаю за краще використовувати LinCALC в A_D_S, але ви можете завантажити безкоштовну лінію розрахунок утиліта від Microwave Office сайті я думаю (наскільки я пам'ятаю) ..
Також будь-який пакет моделювання РФ буде включати в себе такі утиліти, щоб перевірити, який інструмент ви використовуєте ...

AWR безкоштовна програма для ЛЕП http://www.appwave.com/products/ (перейти до нижньої частини сторінки та натисніть кнопку TX Назва лінія), ймовірно, кращі безкоштовні програми доступні.Він розраховує лінія втрати configruations, що інші, такі, як безкоштовне appcad програмі, не роблять.

Роджерс є одне вільне тут http://www.rogers-corp.com/mwu/mwi_java/user.htm, що робить більш параметрів, але на меншу кількість типів ліній.

Привіт nec3,

за посадою вище я рекомендую вам використанні програмне забезпечення для розрахунку фізичної величини лінії передачі.Ваша формула є правом, але в принципі він не приймає ER (епсилон г) в рахунку.Діелектрична постійна впливає на швидкість хвилі на дошці.Швидкість також буде змінено житло, збитків, ...->, Щоб використовувати програмне забезпечення!

Для вимірювання коефіцієнта підсилення антени потрібно відображенням вільного палати (трохи дорожче).Як орієнтир антену ви повинні використовувати ізотропного випромінювача (теоретично, не існує).Ви також можете використовувати широкосмугове дипольних або щось на зразок цього і прийняти антену на рахунку.

поки

nec3 пише:

У мене є мережа аналізатор, який можуть вимірювати електричні довжини, часу затримки і фази "DUT" на додаток до всіх parameters.But S не є можливість виміряти фізичну довжину передач lines.I знати деякі аналізаторів можуть розповісти напряму.

Тепер:

1.
Оскільки ми знаємо, що швидкість сигналу, який виходить на лінію (300.000 км / Sn X коефіцієнт укорочення) і часу затримки Я думаю, що ми зможе розрахувати фізичну довжину за формулою:

Шлях = швидкість х час

Чи є це правильний спосіб мислення?

Будь-яка ідея про фізичному вимірі довжини?

Спробуйте використовувати конфігурацію з двох однакових антен, розділених R в глухий камері.Тоді:

ABS (S21) ^ 2 = G ^ 2 × Lambda ^ 2 × (ABS-1 (Gant) ^ 2) ^ 2 / (4 × PI × R) ^ 2

s21, де вимірюється Мережевий аналізатор, R-відстань, лямбда-довжина хвилі, GANT є повер.Коеф.антенно-G є випробування підсилення антени

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back