N
nec3
Guest
У мене є мережа аналізатор, який можуть вимірювати електричні довжини, часу затримки і фази "DUT" на додаток до всіх parameters.But S не є можливість виміряти фізичну довжину передач lines.I знати деякі аналізаторів можуть розповісти напряму.
Тепер:
1.Оскільки ми знаємо, що швидкість сигналу, який виходить на лінію (300.000 км / Sn X коефіцієнт укорочення) і часу затримки Я думаю, що ми зможе розрахувати фізичну довжину за формулою:
Шлях = швидкість х час
Чи є це правильний спосіб мислення?
Будь-яка ідея про фізичному вимірі довжини?
2.Я також wanto см. підсилення антени HF В. С. frequancy.What виду referance антену я повинен використовувати і чи є які-небудь широкі антени, який має точно таку ж відповідь для всього 2-30 МГц на ринку?
Спасибо за будь-яку допомогу ...
Тепер:
1.Оскільки ми знаємо, що швидкість сигналу, який виходить на лінію (300.000 км / Sn X коефіцієнт укорочення) і часу затримки Я думаю, що ми зможе розрахувати фізичну довжину за формулою:
Шлях = швидкість х час
Чи є це правильний спосіб мислення?
Будь-яка ідея про фізичному вимірі довжини?
2.Я також wanto см. підсилення антени HF В. С. frequancy.What виду referance антену я повинен використовувати і чи є які-небудь широкі антени, який має точно таку ж відповідь для всього 2-30 МГц на ринку?
Спасибо за будь-яку допомогу ...