функціональні покриву за допомогою PSL

R

ravi123

Guest
я хочу зробити крос висвітленні двох 16 векторів небагато, але я хочу, щоб виключити деякі умови. Хіба це можливо за допомогою PSL? Будь ласка, надайте мені посилання. спасибі

Ви можете подивитися на деякі матеріали з PSL за допомогою.

[Цитата = ravi123] я хочу зробити крос висвітленні двох 16 векторів небагато, але я хочу, щоб виключити деякі умови. Хіба це можливо за допомогою PSL? Будь ласка, надайте мені посилання. спасибі [/ цитата] Привіт, Не зовсім так - PSL є тимчасовим мови і підтримує функціональний охоплення скроневих, що ви шукаєте, швидше, "комбінаторний" проблему вирішити і covergroup SystemVerilog це відповідають всім вимогам ідеально тут, дуже простий Наприклад (див. LRM для більш складних, корисні): covergroup cross_cov @ (sample_ev); coverpoint uart_direction / / TX або RX coverpoint baud_rate {бункерів бр [] = {100,200,5000}} / / цифри не обов'язково представляють істинні цінності тут хрест uart_direction куб.см, baud_rate; епй § гоір: cross_cov Існує набагато більше - бункерів, binsof, не звертайте уваги, незаконним і т.д. Якщо ви знайомі з Вірою або Е, це буде виглядати для вас. До речі - якщо ви використовуєте SVA, скроневої частини може бути визначена SVA і крос охоплення SV. HTH Аджи http://www.noveldv.com

просто корекція, PSL DO підтримки функціонального охоплення, просимо звернутися до останніх IUS документ про ABV

[Цитата = Арнольд] просто корекція, PSL DO підтримки функціонального покриття, просимо звернутися до останніх IUS документ про алк [/ цитата] Не впевнений, що це була поправка до повідомлення - після перечитування повідомлення мій, я зрозумів, можливо, я "ве передав трохи інше повідомлення, ніж передбачалося. Шкода про це нам. PSL підтримує функціональний охоплення, але не підтримує по-справжньому "хрест охоплення». У всякому разі PSL не призначені для покриття мови, а тимчасові мову, у нього є «прикриття» директиви для збору функціональні покриття, але як я вже говорив це якийсь, що обмежене і потужній за своїм власним змістом. Аджи http://www.noveldv.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back