фотоелементів для нормального Closed Circuit

S

SteveinTijuana

Guest
Привіт усім.Я цим проектом, але я не можу зрозуміти, як отримати фотоелемента робити те, що мені потрібно.Будь-яка пропозиція буде прийнята з вдячністю.

ЗАВДАННЯ: інтеграція батарейках споживачеві (роздрібна торгівля) Детектор диму у власній бездротової системи безпеки, як це економічно можливо.
Компонентів: перший компонент є 9V DC детектор диму з ультра яскравий білий світ Escape (LED), що включає, поряд з рогом, в диму / пожежної сигналізації.Другим компонентом є 3V DC батарейках бездротовим передавачем, що мають нормально замкнуті ланцюги (DC 2.4V циркулює), і що відрізняється 15 дюйми двопровідної кабелю (як правило, пов'язані з висновками магнітних контактів).Нарешті, є консоль безпеки, яка отримує радіочастотний сигнал від передавача (и) і активізує охоронну сигналізацію.
МЕТОД: Використання одного фотоелемента припаяти до двох Провідники з бездротового передавача, а потім, чітко кремнієвого фотоелемента (особою всередину), щоб чітко кришка втечі світі детектор диму.Вартість: $ 2.50.
ПРОБЛЕМА: фотоелемент резистора, що дозволяє току вільно проходити через це у присутності світла і обмежує (блоки), струм за відсутності світла.Підключений до передавача веде це буде діяти як завжди відкритий замикання у відсутності світла - Мені потрібна фотоелемента зробити протилежне.У темряві, мені потрібно 2,4 В постійного струму, що проходить через дроти бездротовим передавачем для петля (Closed Circuit) Повернутися до передавача.Потім, коли дим / пожежної сигналізації відбувається, бігти світ світлом і фотоелемента буде реагувати шляхом відкриття схеми.Передавач сенсі відкритою і передавати радіосигнал безпеки консолі.Консоль потім реагують з охоронною сигналізацією.
ПИТАННЯ: Як мені зворотної дії фотоелемента?У мене є підозра Мені потрібно використовувати 5V DC SPDT (однополюсний на два напрямки) реле, але я не знаю, що і проводи до котушки і, що дріт до схеми (і, здається, що мені потрібно інше джерело живлення для перемикання реле).Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю!Дякуємо за вашу увагу.

Погляньте на thiese дві схеми (див. малюнок нижче): темно активованого реле і реле світла активована.
Насправді у вашому додатку ви не буде потрібно реле, але ви можете використовувати вихід з відкритим колектором з транзистора та його Emiter "закрити передавач контакті" ..
І, вам потрібна додаткова потужність на поставку фото-резисторів - регульована схема резистора ..
Привіт,
IanP
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Привіт Стів,

Чи не виробник бездротових систем зробити бездротові детектори диму піти з системою?Проблема з використанням датчик освітленості, якщо акумулятор на детектор диму є слабким чи буде достатньо світла для показу датчика?Що робити, якщо світла не йдуть?

Ідея IanP знаходиться на вірному шляху, але з відкритим колектором ідеєю він не буде працювати, тому що ви шукаєте, щоб відкрити схему не закривати ланцюг.

Можливо, що це може спрацювати чутливий тип реле припаяні до світла замикання на детектор диму з нормально замкнутими контактами потім підключений до передавача.

Неважливо, наскільки ви це зробите, то журі фальсифікацій на детектор диму, щоб отримати сигнал для подачі сигналу тривоги ніколи не є хорошою ідеєю.Насправді це жахлива думка.Ви ризикуєте життям вашої родини і ваших власних за кілька баксів.Отримати реальний і вибратися з цього дешевого стан розуму і витратити трохи грошей і зробити роботу правильно!

BobK

IanP і BobK,

Спасибо большое за що Ви знайшли час, щоб допомогти мені у вирішенні моїх Dilema.Я високо ціную Ваші зусилля від мого імені.
Я живу в Мексиці ... де дохід на душу населення становить менше 1 / 6 від США.Іноді, коли ви не дуже багато ви спробуєте зробити краще, що ви можете з тим, що у вас є.Зміна Детектор диму є спробою додати підвищену безпеку.Якщо акумулятор низьким ... Ну, це питання з усіма батарейках пристроями ... але краще, ніж намагалися зробити, щоб взагалі нічого.Я не хочу, щоб відкрити або змінити детектор диму всередині, щоб не jepordize свої функції.Але якщо зовнішнє зміна було можливо, він може зберегти свою квартиру від горіння, поки я не вдома (з-за внутрішньої і зовнішньої сирени і Dial Out).
Я вже був в змозі відкрити детектора диму і дріт світлодіодний світло призводить до котушки реле 5V DC SPDT.Далі, я припой передавач дроту призводить до нормально замкнутим призводить реле.Коли детектор диму активізується і посилає струм на світлодіодних ... реле для відкриття і передавач відправляє РФ Off на консоль.
Але я б хотів, щоб краще використовувати зовнішній комутатор.Фотоелемент ідеально, якщо б вона була тільки нормально замкнуті замість того, щоб нормально відкриті (при відсутності світла).
Мені шкода, IanP але я не міг побачити ваші фотографії ... як мої навички електроніка не дуже гарні, картини б дуже добре, справді.Чи згодні ви з BobK, що ваш пропонованої схеми зазвичай відкриті.Ну все одно ... Я не можу використовувати інше джерело живлення.Велике спасибі в будь-якому випадку.
І велике спасибі BobK для ваших рекомендацій.Вибачте, але немає диму детектора продали за безпеку системи (китайська).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back