ферритові деталі трансформаторів дизайн

V

vidya.m

Guest
може у PLS надати мені деталі дизайну феритових сердечника трансформатора використовується в зворотного ходу перетворювача

Кожна компанія, кожен бренд, кожна модель буде мати свій власний обмотки деталей. Будь-які способи, ви можете спробувати це .... вітер 30 витків 20 SWG на первинному і 1000 витків з 33 SWG на вторинному. Thaz це ... Cheers: D: D

[Цитата = vidya.m] може у Прохання надати мені деталі феритовим сердечником трансформатора дизайну, використовуваних в зворотного ходу перетворювача [/ цитата] Ви повинні бути конкретними про AC / DC, потужності і напруги вхід / вихід. Кіт

Якщо ви не знаєте, що робити you'r, я настійно рекомендую * не * робити те, що "pranam77", сказав.

Ви повинні надати вхідної напруги, вихідної напруги, вихідного струму і робочої частоти для проектування трансформаторів

Привіт vidya.m, перевірка Pls "PI експертів Design Software" _ можна обчислити дуже хороший ферритові трансформатори ваші з ним :) ... Його безкоштовно завантажувати. ш * w.powerint.com / Дизайн-підтримка / р-експерт-дизайн-програми К.

[Цитата = bubulescu] Якщо ви не знаєте, що робити you'r, я настійно рекомендую * не * робити те, що "pranam77", сказав. [/QUOTE] True! Ви будете жити довше! Кіт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back