фазованою антенною решіткою мікрополоскових антен

J

JAVERIA EJAZ

Guest
Привіт Ми розробили фазованою антенною решіткою мікрополоскових антен для електронних керування променем, в яких ми моделювати цифровий комутованій лінії зсуву фази типу для зміни фази між випромінюючим всі елементи і фіксований коефіцієнт посилення класу з підсилювачами для зміни зважених амплітуди кожного елемента. Задача 1: У мене також є написати главу фазованою антенною решіткою мікрополоскових елементів патч, в якому один елемент патча були розроблені з використанням передачі модельного ряду і микрополосковой лінії передачі методом. Насправді мені потрібна папір, статтю або керівництво за допомогою якого я можу отримати ідею написання глава ФАР мікрополоскових патч годують мережі дільник потужності в корпоративній формі. Всі моделювання були зроблені про HFSS. Мені також потрібно деякі корисні матеріали про електромереж DIVIDER написати більш детально про це нам. Завдання 2: Наш наступний крок полягає в написанні дисертації на проект для цього мені потрібна теорія матеріал для написання окремих глав для підсилювачів і фазообертачі. Статтю або керівництво ви люди посилають повинна містити пояснення підсилювачів і фазовращателей по фазі і амплітуді зміни мікрополоскових масив патч. Будь папір за допомогою якого я можу отримати уявлення про те, щоб написати ці глави чітко і точно Будь-який з може мені допомогти, будь ласка, я буду дуже вдячний вам, як я повинен представити мою дисертацію по понеділок.

відправка їм у якийсь матеріал, це допоможе і багато .........

я повинен зробити те ж саме для моїх fyp і я зробив один патч і я не знаю точно, як перетворити його в масив .. чи можна при і давати які-небудь підручник чи приклад, що і у масивів в HFSS?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back