у кого є схема автоматичного регулятора напруги (AVR)

N

nash10

Guest
у кого є схема автоматичного регулятора напруги (AVR) заранее спасибо ..

Я б хотів, щоб відновити мою дефектних AVR тут, і мені потрібна схема .. дякую за відповідь ..

привіт дорога, будь ласка, завжди дають повну інформацію, як жодна модель і потужність спеціально Вашого AVR

Ви Посилаючись на автоматичний регулятор напруги (AVR), використовуваних в дизель-генераторів? або регулярні регулятори постійного струму згадані "Ханіф" у своєму пості вище?

Мені потрібно AVR для генератора встановлені з 100 кВА потужності, хто-небудь може мені допомогти?? Спасибі за поради,,

100kva, це для будинку або для невеликому селі? Хахахахах.

Привіт всім, я теж шукаю схему AVR, щоб відновити мою дефектне пристрій тут. Це використання для мого комп'ютера. Модель AVR F1000, я бачу назву моделі всередині ради заявив AVR8810. TheRating є 1kVA. Кожен має схему для цієї моделі? Я можу бачити, що є інвертують підсилювача використовується в схемі, яку я вважаю дуже схожі з програмою з "Ханіф" посилання. Але не впевнений, чи є це мета чи ні. Може хто рада? Спасибі

Будь ласка, перевірте цю 10KVA автоматичний стабілізатор напруги схема розроблена з використанням твердотільних реле від мене: Як зробити, щоб 5KVA 10KVA Автоматичний стабілізатор напруги ланцюга, використовуючи Твердотільні реле Спасибі, Swagatam. [COLOR = "червоний"] [SIZE = "5"] Mod: Сприяння посилання видалена. ОП просить автоматичним регулятором напруги, що використовуються в генераторах, а не стабілізатор. Наступного разу це побачити ваш блог сприяння посилання для не пов'язаних темах, прийняти це в якості попереднього попередження .. [/SIZE] [/COLOR]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back