ультразвукової далекомір програми необхідно

X

xjackal

Guest
У вас є програми, написані на будь-якій мові, особливо для ПОС 16f84a, 16f628a, 16f877a з ланцюга?

Хай Xjackal Ось схеми і коди для пошуку ультразвуковому діапазоні з PIC16F877. Надія thiis допоможе вам. Гудлак

Мені потрібно код також Ви можете розмістити його?

[Цитата = xjackal] Мені потрібен код також Ви можете розмістити його? [/Quote] код "C" та "Hex" також включений в. RAR файл. Будь ласка, перевірте ще раз.

pranam77, спасибі за обмін, а "xjackal" правильно, що немає в кодексі "С" в RAR файлів. Вона має два Hex файл, але не код C Прохання завантажити. З повагою

nope.both файли. шістнадцятковий формат може і перевірити його ще раз Pls .. або повідомлення з файл ще раз дякую вам

Ох ... дійсно консультативним на помилку. Насправді там було 2 файлів. Один з них був для ПОС та інших було для EEPROM. Я думав, це C та іншої Hex. Ось C коди для проекту. Насолоджуйтесь .. але не забудьте натиснути на кнопку "допомогла мені" кнопки.

Ні один, я отримав його від мого друга, хто це зробив, як частина його остаточний проект року. Я бачити його роботи на своєму місці, але особисто я не перевіряв. Думаю, це без помилок. удача

@ Уго я не маю мікро з compiler.where, щоб отримати його?

[Цитата = xjackal] @ Уго я не маю мікро з compiler.where, щоб отримати його? [/Quote] MPLAB з сайту Microchip і інший варіант

Гей, людина, яку я хочу код ультразвукової далекомір, але не на мові С по збірці плз мови допоможе мені

Plz я потрібна повна схема для ультразвукової радар T / X і R / х. І. допомогою ПІК 19f877a

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back