труби квадратного хвильової генератор

A

analognow

Guest
Я біжу трубки з функції схожі на 12ax на низьку напругу (15-30В), і я хочу побудувати хвилі труби квадратного генератор, сподіваюся, тільки з однією трубкою. Будь-які думки? Спасибі, Леон

Уникайте перехресного оголошення! Я вже запропонував схему мультивібратора. На мій погляд, коефіцієнт посилення по напрузі> +1 необхідно розробити релаксаційного генератора або мультівібратор. Він не може працювати тільки з однією трубкою (якщо ви використовуєте трансформатор).

Ви можете зробити з однієї трубкою - резонансний контур, а потім ланцюг місце насичення. Хіба це не релаксаційний генератор, але він працює. (Майте на увазі, що резонансний контур відіграє роль трансформатора в співвідношенні tranbsformation амплітуди) З повагою.

12AX7 насправді 2 тріода в одному пакеті, тому він може бути використаний як мультивібратора. Не можу сказати, чи буде він працювати при таких низьких напругах, але це швидше за все і станеться.

Я біжу трубки з функції схожі на 12ax на низьку напругу (15-30В), і я хочу побудувати трубу генератор прямокутних імпульсів, сподіваюся, тільки з однією трубкою. Будь-які думки? Спасибі, Леон
Привіт люба, я думаю, що якщо ви відвідаєте Google.com і перевірити вимога про бажання генератор, ніж це так просто побудувати той. Ви повинні також перевірити сумісність з потужністю від туди ...

Я вважаю, що це буде працювати, Mullards (труба виробників), призначені 3W Привіт Fi підсилювач в 60-х роках з EF86 працює з 28В на аноді і 12 на його екрані сітки, вони назвали його "голоду умовах". Френк

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back