трансформатор моделі

M

maxwellequ

Guest
Мені потрібно використовувати міні трансформатор для створення диференціального сигналу звернутися до АЦП (сигнал генератора одного складу) - див., наприклад,

http://www.coilcraft.com/wideband.cfm

Мені потрібно застосовувати вхідних сигналів в діапазоні від 10 МГц до 500 МГц.

Я хотів би виконати деякі SPICE моделювання, включаючи трансформатор моделі і введення мережі АЦП, але я не можу знайти будь-яку модель трансформатора прянощі в виробники.
У кого-небудь знає, де я можу знайти такі моделі, або інформацію, щоб зробити один?

Спасибо.

Ви можете використовувати вбудовані в методі моделювання SPICE Маючи дві котушки індуктивності, які дорівнюють трансформатор холостого первинних і вторинних індуктивностей.Потім пару їх разом з (К = 0,99 або близько того) взаємна індуктивність команди.

Потім зробити випробування на схему з трансформатором Рухомий джерело напруги і опір навантаження на іншій стороні.Перевірка АЧХ зіставлення значень даного листа.Відрегулюйте K значення збігаються.До дає більшу пропускну здатність великих т.д.

0 <К <1,0000

Привіт,

дивитися на цих додатків записку від Midcom:

H ** P: / / www.midcom-inc.com/tech/pdf/tn82.pdf
H ** P: / / www.midcom-inc.com/tech/pdf/TN69.pdf

З деякими з параметрів, наведених у таблиці, може бути, загальні моделі, описаної в tn82.pdf можемо вам допомогти.

Привіт

Замініть * Т

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back