трансформатор з вищою підсилювача, ніж заклик до схематичне?

T

TheLaw

Guest
Перш за все я хотів для початку сказати, я повний новачок в електроніці тому, будь ласка, ведмідь зі мною.

Я працював на деяких акумулятора проектів на базі в минулому, але я хотів би крок його у вищу лігу.Це харчування й такі.

Так що я дивлюся на цій схемі: http://ecelab.com/circuit-pwr-sup-multi-1.htm

.. І душі, що я бачу.Але я не піддається значна частина цієї речі тим не менш, ні я коли-небудь офіційних класів на такого роду речі.Але я вчуся ... повільно.

Моя проблема знаходить трансформаторів, які будуть відповідати специфікації, точне схематичне закликає.Він хоче, 1 з вторинною 18V 3A і з 1 із середнім 12В з 2A.

Так що моє запитання.Якщо я не можу знайти трансформаторах, які точно, що специфікації, тобто відносно сили струму, у мене може бути він зможе загасити понад підсилювачів?Якщо він хоче, розрахований на один 3A, чи можу я встановити трансформатор розрахований на 3.4a?Я б, звичайно, тримати напругу ж (18V і 12V).Але підсилювач спектру, в тому, що правовий хід?

Велике спасибі заздалегідь.Я ціную це.

Якщо у вас немає просторових обмежень, які можна використовувати як великий, як один ви можете отримати.Велика краще для трансформаторів.

sghosh пише:

Якщо у вас немає просторових обмежень, які можна використовувати як великий, як один ви можете отримати.
Велика краще для трансформаторів.

Регулятор напруги мікросхеми та розмір їх радіатори визначити, якщо вони постачають свої макс номінальний струм.Інформація для 78xx і 79xx регуляторів показати максимальному струмі spec'd на 1A, але як правило, може йти на 1.5A.
Якщо трансформатор може поставити тисячі підсилювачі потім 1А і 1.5A регулятора оцінки не змінюються.

25V номінальна ємність буде тривати довго 12V ланцюгів.12V номінальна ємність, можливо, не завтра.

Audioguru пише:

Регулятор напруги мікросхеми та розмір їх радіатори визначити, якщо вони постачають свої макс номінальний струм.
Інформація для 78xx і 79xx регуляторів показати максимальному струмі spec'd на 1A, але як правило, може йти на 1.5A.

Якщо трансформатор може поставити тисячі підсилювачі потім 1А і 1.5A регулятора оцінки не змінюються.25V номінальна ємність буде тривати довго 12V ланцюгів.
12V номінальна ємність, можливо, не завтра.

TheLaw пише:

Я можу більше, ніж spec'd трансформатора на схемі, не наносячи жодної шкоди 7812, 7912, 7805 і 7905s?

Добре.Це допомогло, просто намагаюся з'ясувати, речі в цілому.Я поглянути на дані листи і я, ймовірно, буде фіксації хороші радіатори для вольт статути.

Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back