трансформатори поточний потенціал

2

2000

Guest
Привіт, друзі,

Я старий питання, яким чином вимірювати поточний потенціал мережі (50/60Hz) трансформатор?

привіт,

2000

Ток обмежується рядом факторів, які відбуваються в різних течій.

1.Опалення
2.регулювання навантаження (як правило, послідовний опір крапель 2% до 5% від напруги це включає в себе як первинний і вторинний опір краплі.)
3.основні насичення

Зазвичай вага трансформатора хороший ключ.Порівняйте це з іншими одним і тим же виробником, щоб отримати рівень потужності.

Привіт 2000,

Найбільш Трансформатори виготовляються зі стандартних (або майже стандарт) ядер.Для кожного основного існує максимальне значення потужності.Ви можете розділити цю величину вашого вихідної напруги, і ви отримаєте Макс.вихідного струму.Зверніть увагу, якщо у вас більше одного вихідного!

Поки

Якщо у вас є змінне навантаження доступні ви можете перевірити, коли трансформатор починає отримати гаряче!Чи не точні взагалі, але якщо ви йдете поволі ви можете використовувати його у безпечному регіоні ....

Привіт

для звичайного трансформатора @ 50/60Hz можна Орієнтовна потужність:
S = 1,1 х SQR (VA)

S = основний розділ в см2
В. = потужність в Вольт х Ампер

або Va = (S / 1,1) ^ 2
Приклад S = 2 см х 3 см = 6 см2 => # Потужність 30VA

Привіт, друзі,

Одного разу я чув, метод, який ви повинні короткого замикання вторинного використання і низька амплітуда змінного струму в первинної ...щось подібне ...
будь-який ключ?

привіт,
2000

Короткий тест вище схема дозволить вам meassure виявляється співвідношенні з зажимом на поточний метра.Це також дозволить Вам виміряти індуктивність (який дуже малий за силового трансформатора)

Що я очікую, що якщо ви поставите низької напруги на відкритому виявляється тепла у збитках підвищить температуру, яка може бути фактором в потужності.Однак, ви повинні знати, номінальної температурі зовнішнього сказати, коли ви досягнете межі.

Пост вище з приводу ваги та розміру будуть кращі показники, імовірно, так добре, як ви можете отримати, не дивлячись на каталоги по номеру пристрою.
Остання редакція претензійний Июнь 06 2003 3:21; редагувалось 1 раз в цілому

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back