транзисторів для промислового застосування

E

ee_jm

Guest
Привіт світ і любов!
Я четвертий рік ЄЕК студентом, і я хотів би звернутися за допомогою з приводу мого доповіді, транзистори для промислового застосування, я дійсно необхідна ваша допомога.
Спасибо вперед і ... --- благослови!

HI ДОРОГІ,
У перші дні транзисторних Circuit Design, двухполярной плоскостной транзистор, або BJT, є найбільш широко використовуваним транзистора.Навіть після МОП стало доступно, BJT залишається транзисторних вибору цифрових і аналогових ланцюгів з-за їх легкості та швидкості виробництва.Тим не менш, MOSFET має декілька властивостей бажано для цифрових схем, а також з основними досягненнями в області цифрових схем підштовхнуло MOSFET дизайн для державних справ.МОП в даний час широко використовується як для аналогових і цифрових функцій.BJT використовуватися в якості електронного перемикання в грунтуватися-емітером конфігурації
Підсилювач ланцюга, мінімальний загальний емітером конфігурації
[ред] Ключі
Транзистори широко використовуються як електронні ключі, як потужних додатків, у тому числі включений режим харчування і низьке енергоспоживання додатків, таких як логічні ворота.[ред] Підсилювачі
З мобільних телефонів, для телевізорів, величезна кількість продуктів включає підсилювач для відтворення звуку, радіо-передачі та обробки сигналів.Перший транзистор дискретних звукових підсилювачів навряд постачається кілька сотень мілліватт, але влади та аудіо вірності поступово збільшується, як краще транзистори стали доступні й підсилювач архітектура розвивалася.

Транзистори широко використовуються в сучасному музичному інструменті підсилювачів, де ланцюгів до кількох сотень ват є загальними і відносно дешево.Транзистори, в основному замінили вентилі в інструмент підсилювачів.Деякі музичний інструмент підсилювач виробників мікс транзисторів і вакуумних труб в одній і тій же схемі, щоб використовувати переваги, властиві обох пристроїв.[ред]
Комп'ютери"Першого покоління" електронних комп'ютерів, використовуваних вакуумних трубок, які викликали велику кількість тепла, і громіздкі, і ненадійними.Розробка цього транзистора є ключем до
комп'ютера мініатюризації та надійності.На "друге покоління" комп'ютерів, через наприкінці 1950-х і 1960-ті роки Краще рад заповнюються окремі транзистори і магнітних сердечниках пам'яті.Згодом, транзистори
й інші компоненти, а також необхідні проводки були інтегровані в єдину масу виробництва компонентів: інтегральної схеми.Транзистори включені в комплексні схеми замінили найбільш дискретних транзисторів в сучасних цифрових комп'ютерах.[правити] Переваги транзисторів більш вакуумних трубках
До розробки транзисторів, вакуумних трубок (чи у Великобританії термоелектронной клапани або клапани) є головними активними компонентами, в електронному обладнанні.Основні переваги, які дозволили транзистори замінити їх вакуумної труби попередники в більшості додатків:

Меншого розміру (незважаючи на зберігаються Мініатюризація вакуумних трубок)
Високо автоматизоване виробництво
Більш низька вартість (за обсягом виробництва)
Менші можливості операційної напруги (але вакуумної труби можуть працювати на більш високих напруг)
Ні теплих періоду (у більшості вакуумних труб необхідно від 10 до 60 секунд, щоб функціонувати правильно)
Нижня потужності (без харчування нагрівача, дуже низьким напругою насичення)
Підвищення надійності та підвищення фізичної нерівність (хоча вакуумних трубок електрично більш надійна. Крім того, вакуумні трубки набагато більш стійкі до ядерного електромагнітних імпульсів (НПОС) і електростатичного розряду (ОУР))
Набагато більше часу життя (вакуумна трубка катода в кінцевому рахунку вичерпані, і у вакуумі може стати забрудненій)
Додаткові пристрої (дозволяють ланцюга з додатковими симетрії: вакуумних трубках з полярністю еквівалентно НПП BJTs або типу С FETs відсутні)
Здатність контролювати великі струми (силові транзистори можна контролювати сотні Ампер, вакуумні трубки для контролю ще один Ампер великі та дорогі)
Набагато менше microphonic (вібрація може модульовані ламповий характеристиками, хоча це може сприяти звуки гітарних підсилювачів)
"Природа не терпить вакууму труба" Мирон скла (див. Джон Р. Пірс), "Белл телефон лабораторії, близько 1948

Ти маєш на увазі влада транзистори або потужності МОП ви?

З них більш популярні в промислових додатках.

Може бути, я можу додати деякі ранні речі тоже:

Перша передача-резистор (транзистор) theorized був JFET.На жаль, вони не могли зрозуміти, як зробити одну з нинішнім станом техніки.Замість цього вони зробили Німеччин транзистор.

Перший транзистор доступні для громадськості стало CK722 Німеччин плоскостной транзистор з Raytheon, близько 1956.Існує сайт, присвячений цьому транзистор:

"H ** P: / / www.ck722museum.com/"

Я пам'ятаю, мій батько був більш ніж на одну книгу про те, як використовувати це одне транзистора.

Германій має низький половини клітин напруги і свідчить про 0.2v але дуже протікає в обох напрямках.У ньому взяли зовсім інший клас інженерів застосовувати ці успіхом, але вони дали разючу роботу.Я
пам'ятаю професійний GE 2-полосная радіо з глейкою революційну схему для demodulating FM (або PM) називається "петлі фаза заблоковано".Як правило, місце сьогодні, але вони отримали робочі за допомогою цих негерметична, дискретні, Німеччина транзистори.

Першим комерційно успішним влади транзисторних також Німеччин транзистор.Це був ПНП в TO3 випадку (я думаю, знову Raytheon, але я не впевнений), і була використана в якості аудіовиходу для автомобілів радіостанцій в класі А-конфігурації.Ось чому ці старі радіоприймачі автомобіль був таким величезним теплоотвода на спині.Це транзистор, що промисловий контроль людей вперше застосована для керування машиною.

Вона була не в тому, що задовго до промислових зрозумів, як зробити кремнієвих транзисторів ..де попередній пост забирає.

Я сподіваюся, що допомагає.Це все, що я був впливу; Переконайтеся в тому, що я дав посилання вище, що є багато цікавого матеріалу,
пов'язаних з її набагато краще, інформація.

Є багато .... те, що точних критеріїв ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back