травлення система з нержавіючої сталі

D

davorin

Guest
Що ви використовуєте як травлення машини будинку в даний час? Бюджет складає близько 200 - 300 євро ... і будь ласка, не кажіть мені, що ти хотів Isel .. був колись ці скляні контейнери ... повний безлад на столі (а;

Привіт Що поганого в контейнері скляних? Я зробив "малих" травлення танк outoff нержавіючої сталі і скла, повітря inlett внизу і нагрівач 1 "вище, так що гаряча вода циркулює належним чином. Обігрівач потужністю 1 кВт нагрівач контролюється Pt100 і поїздки підсилювача. Але ви маєте рацію, якщо Ви не обережні це буде безлад досить швидко, це залежить від того, скільки ви хочете витратити і зробити самостійно. Я використовую тільки натрію персульфат але оскільки скла і сталі може витримати кислоти я можу змінити, що надалі, якщо мені подобається. я можу отримати натрію персульфат безкоштовно і це не так заплутана, щоб змішувати, як чисті кислоти. Може бути, ви маєте на увазі спрей офортіст, я думав про це, але не могли знайти дешевий насос для нього. Cl

в чому проблема з машинами ISEL?? Я планую купити такий один ...

Був використанням дешевих ... виглядає як тонка акваріум (о, багато раз піною трубки внизу застряє і не ламати багато разів, коли намагався очистити її ... і гумки зламати часто, коли поправляючи піною труб .... і багато бруду навколо стола, викликаних висхідній Будь використовували ті на: Дивіться очищувач для операційної ...

Так, це здається цікавим, але бюджет виникає до 800 євро ... на потрійній системі бак ...

Привіт друг .... , Т fadzly з Малайзії ...., т вид цікаво побудувати машину для травлення мій останній проект ... начебто спрея травлення машини ... може хто-небудь допомогти, даючи мою інформацію і керівництво, як побудувати його TQ .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back