те, що підготовка даних на фізичному проектуванні?

V

vamsi_addagada

Guest
плз будь пояснити, що підготовка даних на фізичному проектуванні?

Що коли-небудь я відчуваю, пов'язані з підготовкою даних в ПД готує аналіз шуму бібліотеки (CDBS в каденцію світі), ливарного дані, необхідні ЛЕФ і терміни бібліотеки ... і т.д.. я працювати в каденцію світі, так я отримав ці речі, і буде відрізнятися в інші інструменти EDA, як Synopsys або магми

Коли ви починаєте новий проект, ви повинні спочатку визначити, чи є FP / IP дизайн дані коректні і послідовні. Якщо дані вже були перевірені і підтверджені, слід припускати, що Є Попередня CTS невідповідності та інші проблеми, які повинні бути вирішені перш ніж приступити CTS. Підготовка даних включає в себе Перевірка списку з'єднань і бібліотек, перевірка синтаксису тимчасовим обмеженням, Перевірка Тимчасові обмеження та усунення невідповідностей слід, Перевірка план виставки, генеруюча Кап Стіл для вилучення RC і для розрахунку затримки ... Надія в мене ідея ... Якщо і досі Нч які-небудь сумніви, то і можете попросити мене ... Відповідь мене

Відмінно НВІС,, сподіваюся, що ви дуже багато expierienced в цій галузі

Привіт VLSItechnology, буде у пл, вкажіть, що у рішення слід невідповідностей? спасибі, Sowmya

відбитків стоп як правило, використовуються під час оптимізації, перетворення або скорочення, так інструмент замінить будь-яку клітинку з аналогічними відбиток стопи, якщо два STD клітин, які мають той же відбиток стопи, вони повинні бути логічно ж я, функціональність електронної та не з i.os, Потім інструмент може використовувати їх для оптимізації, якщо площа не відповідає, то оптимізація може привести до невірні дані

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back