те, що РФ дросель використовується?

W

winglj

Guest
Зараз у мене все вимірювання з мережевий аналізатор, хтось сказав мені, коли продуктивність тестованого пристрою значною мірою залежить той час як моя рука зворушливо роз'єм, я повинен використовувати дросель РФ ... Мені цікаво те, що РФ дросель і для чого він використовується? Будь-які статті про те, що цінується, завдяки в країнах з розвиненою

як випливає з назви використовується для CHOKE або відмовитися від радіочастотної енергії, але з урахуванням постійного струму через дросель it.A використовується wih конденсатор вказати шлях до землі .. Вони використовуються в лініях електропередач поставка кормів, щоб уникнути попадання в РФ це!

до eltonjohn: Дякую за інформацію, вона робить мене більш ясно. Але я до сих пір детально питання про тип дроселя: через дроселем, я буду використовувати це як коаксіальний кабель з навколишніми матеріалами заліза .... Я не впевнений, як він працює, щоб уникнути ВЧ струми .....

Якщо я вас правильно зрозумів, у вас є коаксіальний кабель з феромагнітними кільце (и) застрягли на нього? Це кілець "ослаблення" ВЧ струму, що протікає на коаксіальний щит.

цей тип дроселя більш трансформатора. захопивши ВЧ-поля і disipating його в коротке замикання циклу

Для rfmw Так, це той, який ви сказали. Так що у вас є онлайн довіднику для цього? Я просто трохи цікаво, його принцип .....

РФ дросель використовується для зменшення зв'язку радіочастотний сигнал до інших блокам через лінії електропередачі. Наприклад, в підсилювач потужності, ВЧ дроселя необхідно, оскільки влада дуже великими і будуть впливати на інші блоки. Ібінь.

Мені дуже шкода, але я до сих пір цікаво, чому я повинен "душити" радіосигнал за допомогою мережевого аналізатора? Я думаю, що радіочастотний сигнал (не важливо, йде в AUT або гасне) використовуються для вимірювання зворотних втрат і КСВ. Якби я задихнувся радіосигналу, то постійний струм подається на антенний може порушити радіочастотне поле, чи не так?

Привіт, Ви як і раніше посилаючись на використання феромагнітного кільця-дросель на коаксіальний кабель у разі виміру impedance/VSWR/S11 з ВНА? Як я вже сказав, ці кільця або такий дросель запобігає або послаблює РФ струм, що протікає по зовнішній стороні від коаксіального кабелю щит. Цей струм може вплинути на вимірювання. Тобто, якщо ви тримаєте антену рукою або механічну структуру, ви повинні переконатися, що нинішня РФ не тече по коаксіальному щит. Але там, де неминуча, треба використовувати ці кільця застрягли на кабель скоротити цей ВЧ-струму ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back