термопарою температури

S

shaz

Guest
Шановні frnz Я хочу побудувати температури проекту контролер за допомогою термопари (це може бути J, K, R, Pt100 (RTD)) і дисплей температура на виході використанням мікроконтролера і РК. Я абсолютно нової для цієї термопари річ. Я чув багато про нелінійність проблеми термопар. Будь ласка, може хто-небудь допомогти мені на цю тему. Як поступити WHT повинна бути схема для цього термопари контролер температури. Я буду з нетерпінням чекаємо ваших відповідей. Thnx

Привіт Shaz, перше, що потрібно пам'ятати, що термопара має два контакти * * - напруга від нього * * відносною мірою різниці температур цих двох. Тому "компенсації холодного спаю", що необхідно. Пам'ятайте також, що паяні з'єднання та інші сполуки можуть діяти в якості іншого * * переходу. Найпростіший спосіб, ймовірно, використовувати поза готових IC, як Максим MAX6674 або 6675: http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/3194 [URL ] http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/3149 [/URL] Ці робити все це для вас, в тому числі інтерфейсу MCU. Або, пошук в Інтернеті для повної схеми термопари підсилювачі і теорії, такі: http://www.nhsouth.com/crafts/workbench/thermocpl.htm http://www. efunda.com / designsta...hmcple_theory.cfm Orderby = Матеріал% 20DESC У мене є трохи докладніше десь? - Я постараюся, щоб викопати його для вас. Ура, FoxyRick.

спасибі за відповідь. Я пройшов через ці подробиці Максим мікросхеми, але якщо ви бачите, що це тільки або для J або K, а що мені потрібно, це загальна система, яка буде підтримувати J, K, R Pt100 (ТПС). Чи можете ви надати мені, що.

Привіт дорогий Тепер дні я також робити роботу над цим проектом Скажіть, які вид допомоги Ви потребуєте. Я проектування мікроконтроллер сушильній шафі З ВИКОРИСТАННЯМ K фільтр від 0 до 350C

Вікі, насправді мені потрібно, щоб температура напруги частиною ланцюга перетворення, Opamp етапі лінеаризації розділі. в деяких теорії документ я читав лінеаризації може бути зроблено або за допомогою додаткової ланцюга або з використанням деяких многочленів у програмуванні, але я не можу отримати ясну картину того, що я повинен робити. Як я вже згадував вище, мені потрібно, щоб розрахункова температура measurent системи за допомогою термопари (це може бути J, K, R, Pt100 (ТПС) за вибором) і відображення вихідної температури з використанням мікроконтролера і РК. який метод лінеаризації я повинен прийняти і, як діяти для цього. Велике спасибі

Привіт ви зобов'язані використовувати термопари? Є інші датчики температура, яка може вирішити проблеми лінійності.

Ви можете компенсувати холодного спаю ТК з thermister.

Привіт Shaz, для подальшої інформації про ЗАТ і т.д. див. наступний розділ з сайту Omega: http://www.omega.com/temperature/Z/pdf/z021-032.pdf У нас є великий веб-сайт, це може бути важко знайти те, що вам потрібно спочатку, але це варто мати озирнутися. За невеликий діапазон темп необхідно лінійності не може бути величезною проблемою, подивитися на напругу таблиці, щоб побачити, якщо фактичні нелінійність в цьому діапазоні буде викликати будь-яких проблем. Ви можете розділити криву в розділі або два через подивитися таблицю, а не використовувати складні математичні для кожного значення. Це залежить від того, наскільки точні ваші свідчення повинні бути. В якості іншого користувача пропонується, то завжди можна використовувати як RTD thse лінійні так перетворення напруги до температури простий. Я сподіваюся, що це допомагає. Стів

Привіт Shaz, я зробив проект, який дивився багато, так ваш. Я кажу вам, що це дуже важко, тому що ви повинні тримати шуму на ланцюгу дуже низькою, тому що ви збираєтеся підсилювати сигналів постійного струму, від ТЗ, у порядку мкВ. У моєму проекті я в основному використовуються прилади OPAMP називається INA 118 від TI. Його головною особливістю є те, що він має дуже низьку напругу зсуву. Багато людей кажуть, що це дорого, але це заощадить вам кілька волосся і спати годин: P Ви можете знайти багато інформації всередині INA118 даних аркуша себе. Він навіть має ланцюг за те, що ви хочете. Перевірте TI сайт для своєї документації. Analog Devices має книга про OPAMP про те, що є розділ про сигналу для КЛ. Спробуйте його. Вона має багато теорії, щоб допомогти вам почати. Ви можете знайти цю книгу в Інтернеті за адресою: http://www.analog.com/library/analogDialogue/archives/39-05/op_amp_applications_handbook.html Це безкоштовно: P Для компенсації холодного спаю я рекомендую використовувати LM35 IC. Це заощадить час багато про так як doens't потрібна calibation або лінеаризації. Це просто чудово! Сподіваюся, я могла б допомогти! mcoster

Здравствуйте, можна спростити проблему, зробивши лінеаризації ваш високий поліномів порядку з допомогою нижньої поліномів порядку на менші intervalls. Я посилаю тут MATLAB програми linc5, які роблять лінеаризації датчиків у поліноми. Ви можете ввести polynoimial порядку і макс Приймаються похибка апроксимації. Є два приклади файл, tc_b.dat для термопари типу В і pt46.dat для платини 46 Ом датчика. Я сподіваюся, це допоможе вам.

Привіт, Ви повинні бути конкретними про температуру, тип датчика і точність необхідного рівня. Якщо це просто 0-150 градусів, то LM35 або аналогічні IC буде достатньо. При більш високих температурах доводиться використовувати термопари або RTD. Термопари вихідної напруги не є лінійною у всьому діапазоні, але ви можете лінеаризована його по частинах. Компенсація холодного спаю можна зробити за допомогою спеціального IC або LM35 буде робити. РДТ є дуже корисними для вимірювання температури. Сподіваюся, що це буде мати деяку допомогу

Г-н Наїр спасибі, але я думаю, що ви не читали питання правильно. Я попросив jktrse датчик темп типів. і ур відповідати за lm35. РТД і є дуже корисними я знаю, що саме тому я хочу, щоб регулятор температури, що використання. Будь ласка, якщо у вас є якась відповідь realting для термопар, то тільки відповісти.

Шановні Вікі, будь ласка, ви можете змусити мене ЦКТ діаграми для проекту (термопарою температури) з використанням будь-якого типу ПІК наприклад: 16F_series. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back