телеметрії наземної станції дизайн

C

craigp

Guest
Я ма новачок у проектуванні телеметрії groundstation. У моєму проекті, я необхідно розробити систему, яка може телеметрії потік даних від бортової трансивер groundstation який розташований приблизно в 200 м один від одного. D трансіверов пару я використовую, CC1100-RTY1 від Texas Instrument. Мій питання таке: тип антени я повинен використовуватися в D groundstation? (Будь то HGA або інші, як 1 / 4 хвилі гнучка антена ... і т.д.). Крім того, можна безпосередньо підключити трансивер на місцях до персонального комп'ютера або мені потрібно мікроконтроллер для інтерфейсу D трансівера до комп'ютера?

Ви повинні microcotroller, тому що CC1100 має інтерфейс SPI. Ви можете використовувати SoC, що включає в себе C51 MCU. Передавач знаходиться на літаючий об'єкт? Максимальна вихідна потужність від CC1100 є 10dBm. Я не думаю, цього достатньо, щоб забезпечити надійну роботу, подія для літаючого об'єкта, з урахуванням антени на об'єкт може бути випадкових орієнтованих під час польоту. Для землі об'єкт влади дуже низький. CC1100 призначена для декількох метрів, як миша. Багато в чому залежить від швидкості передачі даних, теж. Перевірте дані. Антени наземної станції повинні бути λ / 4 всеспрямований, якщо ви не знаєте точно, положення об'єкта в польоті.

Подивіться на те, що відомо як "лінії зв'язку". Книга Скляр на цифровий зв'язок має хороший приклад. Це дасть вам відправну точку, побачивши, що вам потрібно і де можна йти на компроміси і ще є посилання роботи.

1 трансивер розміщення всередині D літаючий об'єкт, а інший на D groundstation прийому даних. Це означає, що мені потрібно 2 мікроконтролерів, 2 приймач, 2 антени, і USB на послідовний порт для з'єднання проводів, які створюють інтерфейс між D MCU-й комп'ютер? Я планую створити D швидкість передачі даних 38.4kbps і я дивуюся, якщо трансівер CC1100 підтримує +-200м передачі даних?? Або мені потрібно вставити додаткові ПА в ланцюзі?

Ей, я працюю на моєму FYP проект, в якому я повинен передавати дані FRM один MCU на одного в менш ніж 20 метрів. я HAV обраний CC1100 Трансивер Але не має ні найменшого уявлення про яких антени я повинен використовувати ... ВГА частоти я призначений для мого проекту становить 433 МГц. так ласкаво, дозвольте мені запропонувати антени для цього Трансивер на частоті 433 МГц .... я буду дуже вдячний вам людей ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back