теж занадто повільно

S

shadoweek

Guest
привіт,
моя проблема з Linux пов'язаний з педалі ....Моделювання занадто занадто повільний ... хоча я не маю нічого встановлена на Linux, за винятком педалей ...У мене 896 Мбайт оперативної пам'яті .....і моя Процесор P4 2,8 ГГц ....моя підкачки диску 2 Гб ....Тому я думаю, все цілком вірно!

Таким чином, будь-яка допомога?

До речі, я маю на увазі, що вона занадто повільно навіть для моделювання світла ...

Що таке Ур simualtion і скільки часу це займає?

Якщо ваш Hardisk це IDE, то ви можете відкрити режимі DMA допомогою hdparm. Це може прискорити ваш комп'ютер greately.For більш докладної інформації ви можете посилатися на
http://wiki.debian.org/?LinuxSpeedup

U може сказати нам саме те, що робить режиму DMA для прискорення моделювання, завдяки

DMA режим прямого доступу до пам'яті.Це дозволяє швидше за швидкість передачі даних між IDE контролера жорсткого диска і оперативної пам'яті системи.Включення цієї функції може прискорити моделювання є багато доступу до диску.
Краще рішення, яке я знайшов для уповільнення дискові підсистеми полягає у використанні SCSI дисків.

Я інший страждає швидкість проблемою.

Ви впевнені, що ваша мережева карта вже працює добре?

Спробуйте перевірити свого ядра.Якщо ви використовуєте бінарну версію здійснюється установка наприклад, спробувати скласти нові.

У RedHat клони компіляції свіжого ядра використана оптимізована для прискорення системи.Повільніше диск може бути також однією з проблем.Якщо у вас привід працює з чимось нижче UDMA 33 намагатися покращувати її.

Може бути, спробуйте скористатися іншим Моделювання програм?Наприклад, AVOSpice під Linux працює дуже швидко і точно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back