тактового сигналу в засувку компаратора

K

kickbeer

Guest
helllo все, я все ще не впевнені в this.For одного циклу тактового сигналу, компаратор порівнює вхідні once.two циклу означає, що компаратор порівнює вхідні в два рази. Я правий? може хтось виправити мою заяву? THX в прил

В частотою засувку компаратора, в половину такту, компаратор робить порівняння. Для того, слова, в кінці цього такту 1/2, результати порівняння на виході компаратора. В іншій половині циклу, компаратор скидається і готується до наступного порівнянні. Ця половина циклу називається скидання фази. Opamp

[Цитата = Opamp] В частотою засувку компаратора, в половину такту, компаратор робить порівняння. Для того, слова, в кінці цього такту 1/2, результати порівняння на виході компаратора. В іншій половині циклу, компаратор скидається і готується до наступного порівнянні. Ця половина циклу називається скидання фази. Opamp [/ цитата] Привіт Opamp, щоб налаштувати VPULSE як тактовий генератор в LTSpice, нам потрібна формула, щоб отримати право частоти або ми намагаємося моделювати різні значення, поки ми отримуємо право виходу?

Привіт Opamp, щоб налаштувати VPULSE як тактовий генератор в LTSpice, нам потрібна формула, щоб отримати право частоти або ми намагаємося моделювати різні значення, поки ми отримуємо право виходу? [/ Цитата компаратор працює на його характеристики частоти. Якщо ви розробляєте компаратор, то він повинен працювати на необхідні частоти. Таким чином, ваш підхід повинен бути для налагодження схеми і з'ясувати, помилка, а не міняти різні значення в vpulse. Дозвольте мені знати, що частота, яку ви намагаєтеся працювати на. Я постараюся моделювання ж у моєму LTSpice і нехай ви знаєте ...

привіт sanredrose, частота Я намагаюся зараз становить 1 МГц

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back