сім сегмент

L

lijehy03

Guest
Добрий день!будь-який, хто може допомогти мені з моїм дизайном?мій проект полягає у використанні сім сегментів і для відображення букв ЕОМ, зараз я досліджую, як використовувати 74LS47 якості декодера, але мої проблемні це те, що ІК я повинен використовувати для того, щоб мені мати вихід листи, як тільки ви включите схема покаже ЕОМ листа, і через кілька друге вона зникне мало-помалу, поки не будуть показувати з'являються і приблизно через 3 секунди вона знову видимими і мало-помалу показати свій максимальний світло, і повторіть процедуру знову і знову. .....Чи може одна будь ласка, допоможіть мені ...

Я не впевнений, як ви збираєтеся надіслати листи такі як М і Т з 7-segmanet дисплей - Може бути, вам слід розглянути, скажімо, 3 світлодіодних за segmant і будувати відображення дискретних світлодіодів ..

У всякому разі, я б не використати 7447 декодери на всіх ..
Замість цього, я б з'єднати аноди segmants (або діоди), що вам потрібно, щоб освітити шлях обмеження струму резисторів до Постачання і катоди однієї NPN транзистора влади ..
Це транзистора може керувати невеликим мікроконтролера і для досягнення ефекту затемнення можна реалізувати PWM (Pulse Width Modulation) процедура ..

Привіт,
IanP

Ви можете розмістити схеми, я можу допомогти вам

але ...

Їм дуже впевнений, ви не можете переглянути всі листи допомогою 7-сегментний DISP.
Я раджу вам використовувати матричний РК-дисплей (Крім того, хоч і дешево)

Використання 74LS47 якості декодера, Змінні вас показати тільки числові шістнадцятиричних цифр (тобто від 0 до 9 і ABCDE F і букв).Ви не можете показати буквою М (або М) з сімома сегментами дисплеїв.Буква T можна зробити активацію сегментів D, E, F і G ( "T"), але це не допоможе вирішити проблему.Існує вид світлодіодного дисплея з 16 або 20 (я не впевнений) сегменти (квадрат з хрестом всередині і X), яка є відповідною для вас.Найкращим варіантом для декодування вона використовує мікроконтроллер.

Ви можете навіть використовувати 5x7 матричний світлодіодний дисплей.Просто як опція.

Про Затемнення боку, простий прямий спосіб зробити це контроль струму, що проходить через світлодіод або незалежно від декількох транзисторів.Давайте говорити 10mA зробить привів досить яскравим.Потім ви можете вибрати 10 транзистори до джерела струму.коли всі транзистори на це в яскравій.коли один транзистор включений, індикатор найменш яскраво.

помітив, що людське око судячи яскраві привела не компактніше.так що ви можете робити різні транзистори джерел струму.спробувати.це буде весело.

привіт
GD

Привіт там,

По-перше вам потрібно буквено-цифрові дисплеї з 14 сегментів.

на дисплеї комп'ютера Вам знадобиться 8 таких дисплеїв кожної показуючи лист.

Потім для кожного символу дисплей, з'ясувати, які segements повинна бути включена.

Hardwire всіх сегментах (від) з кожної з яких резистор, підключити інші загальні термінал транзисторів.Потім контроль транзистора з трикутної хвилею ви отримаєте належного ефекту.

велика Aussie

Якщо ви хочете, щоб включити відображення букв своєї постійної краще і дешевше використовувати окремі світлодіоди розташовані як всі листи, що ви хочете.Влада всі належні резисторів через крапельницю і вигнати їх з транзистора буфера.
Ви можете HV фліп-флоп (або 555 за таймером) на диску транзистори для отримання бажаного ефекту.

http://booksbybibin.14.forumer.com/viewtopic.php?t=45

Бібін Джон
www.bibinjohn.tk

Мої думки про Fading проблема, може бути, ви можете збільшити рушійною здібності привели.

Наприклад, може бути, ви можете використовувати буфер IC для цього.

Сподіваюся, що це може допомогти вам ...

Якщо я помиляюся, поправте мене ...

Fading відбувається за рахунок зміни харчування.Використовуйте гарне харчування, як SMPS
http://www.geocities.com/njbibin/robo7b.htmlсм. буфером вимагають блоку харчування та посилення просто поточне посилення і все залежить від основного джерела живленняБібін Джон
www.bibinjohn.tk

Я думаю, вам не потрібно використовувати декодер більше.Кожен дисплей є лише один лист з машинного слова, тому немає необхідності для декодера просто упередженість відповідний світлодіод відображаються коректно.Якщо у буде використовувати більше ніж один символ для кожного дисплея thatz той час використовувати декодер.Як наприклад, якщо ви хочете, щоб слова комп'ютер циклу або обертових рядок.

За наслідки, якщо це можливо зробити синусоїдальної Вт блок живлення / дуже низька частотних буде робити.в ході першого циклу вдвічі Напруга живильної збільшує настане точка, що індикатор волі, але без ближнього світла, але яскравіше N яскравіше, як напруга також increases.Then буде ближнього знову ж, як напруга зменшується.під час 2-й цикл половину або негативний цикл індикатор буде зворотне зміщення, щоб вони залишаться OFF.Час відключення залежить від тривалості договору циклу плюс час на POS циклу, коли індикатор вимкнено.

Це моя думка JZ будь ласка, хтось мене поправить, якщо Im неправильний .....

Для в'яне ефект: варіювати струм на 7 сек шляхом зміни опору в дорозі.Ви можете використовувати цифрові горщик, або просто, якщо ур допомогою мікро використовувати порт для вибору / deselct різні резистори.Надії U Got моя ідея.

Привіт,
Ви можете спробувати Serial пов'язана 8 цифри навів драйвер з PWM, які можуть бути використані для контролю brigtness.

Відвідайте веб-сторінку за
http://www.austriamicrosystems.com/03products/products_detail/AS1100/description_AS1100.htm

або більше на їхню продукцію сторінку

Сподіваюся, що це допомагає

Nishal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back