схема підсилювача потужності

K

khos

Guest
Мені потрібна схема підсилювача потужності для (перший радар) проект, у мене є Генератор імпульсів & Crystal OSC. з Freq .= 60 МГц і множник в моєму проекті. Мені потрібен підсилювач потужності для збільшення потужності, перш ніж передати його через антенний

Які ваші цілі дизайн і потреб для цього підсилювача ... Коефіцієнт підсилення, вихідний потужності, пропускної здатності, ефективності, джерело живлення, вхідний імпеданс, вихідний імпеданс, і т.д.?

Виручка за ТХ 10 дБ і коефіцієнт підсилення для RX є 20dB

Виручка за ТХ 10 дБ і коефіцієнт підсилення для RX є 20дБ
Це одне обмеження, Є багато інших, вам необхідно визначити, перш ніж ви можете відфільтрувати які підсилювача вам потрібно. Крім того, зазначивши, отримувати прибуток означає, що вам доведеться або друга антена для прийому, або треба буде шукати на TX / RX зміни часу, шлях ізоляції, і ваші специфікації приймача. Це може означати, високого вимикач живлення на антену (електромеханічні, PIN-діод, і т.д.), або термостат. Я думаю, вам необхідно більш чітко визначити загальний дизайн системи. Почніть з блок-схемою, так що ви можете почати з'ясовувати, архітектура, яка врятує вас від вибуху обладнання.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back