схема для будівництва низхідному перешкод GSM

R

RaihanBashir

Guest
Я працюю над моїм проектом на будівельних про низхідному GSM перешкод для DCS (1800 МГц). люб'язно керівництва мною для цієї мети і мені потрібно потрібно схемах для його завдяки будівництву.

Я втомився від такої запит ... Цей форум intented для формування професійного співтовариства, які допомагають один одному працюють на почесне проблеми дизайну. Це не повинно служити будь-який unethic або аморальних цілей. Якщо ні, то чому б нам написати посібник з форуму, як зробити саморобні бомби? З схемні рішення додається звичайно! Буллокс!

ур робить проект без будь-якої схеми та інформацію? U хочуть, щоб інші це зробити 4 U? що і буде робити те?

Y можна використовувати діод для отримання широкосмугового шуму, а потім використовувати активний фільтр для вибору підходить група, то підсилювач його, це найпростіший шум jamer, удачі!

[Цитата = Radiohead] Я втомився від такої запит ... Цей форум intented для формування професійного співтовариства, які допомагають один одному працюють на почесне проблеми дизайну. Це не повинно служити будь-який unethic або аморальних цілей. Якщо ні, то чому б нам написати посібник з форуму, як зробити саморобні бомби? З схемні рішення додається звичайно! Буллокс! [/Quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back