схема виявити волокно Cut

M

moh_monem43

Guest
Я працюю в волоконно-С, коли волокно Cut ми приймаємо багато часу, щоб знайти точку Cut
цього, потрібно побудувати схему можна виявити точку волокно Вирізати.
моя ідея, яку ми відправимо лазерного сигналу у волокні, і ми схемою проходить по волоконно довгий цій схемі отримують лазерного сигналу в точці скоротити цю схему пропустити сигнал і дати сигнал.
будь-хто може мені допомогти??
спасибо

Може бути, ви подивіться на ДТР або Time Domain Reflectometry.Це те, що використовується для виявлення розрізами уздовж ліній електропередачі.

Сподіваюся, що це допомагає.

Томич

------------------< 0> - <0 >------------------
www.tom-ic.com
Ваш надійний партнер прототипів.

Вам необхідно OTDR, яка зазвичай коштує> 10000 $.
Якщо ви просто хочете побачити, якщо перерізати волокно, а не для визначення точної позиції, ви можете використовувати світлодіодний джерело і вимірник потужності оптичного.

OTDR це занадто складно, щоб побудувати собі, то вона містить у собі високу продуктивність систем оптичної, лазерної та фотодіод, а точність розгортки.Оптичного детектора повинні мати дуже високу чутливість, оскільки відображає потужність дуже мала в порівнянні з переданої потужності.Крім того, він повинен мати дуже високий динамічний діапазон.
Лазерні та фотодіод з'єднані за допомогою волоконної оптичної спрямованого відгалужувачі - ще один компонент неможливо отримати на рівні хобі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back