сумніви

S

santom

Guest
HI All,
Я тільки один question.Will діода діяти таким же чином, незалежно від свого становища (IE), або в катода до анода напрямку або в іншому direction.Will воно має ніякого впливу на напругу сигналу? Допоможи мені, якщо хтось знає про це ..?

Він буде проводити, якщо вперед упередженим і опір реверс упереджений!

nominal voltage range, at reverse polarity it behaviour is like a zenner diode, but it's not regular operation, due sometimes it fires and bocomes a short-circuit.

Очевидно, що якщо ви працюєте над
номінальний діапазон напруги, при зворотній полярності його поведінка схоже на Зеннера діод, але це не регулярні операції, іноді з-за пожеж і bocomes короткого замикання.

якщо один діод в схемі, я думаю, що це звичай бути великою проблемою.Але якщо вона знаходиться в іншій схемі, то є велика різниця.U можна отримати?

вона не спрацюють,
Це те, що називається зворотне зсув діода.

Все залежить від частоти сигналу і діод ємність.На низьких частотах вперед упередженим діод майже коротке замикання і звернути назад є відкритою схемою.На більш високих частотах зворотного таке конденсатор досить високого значення пройти будь-сигналу.

Діод проводить тільки в одному direction.In іншому напрямку вона проводить тільки слабо.

Ви маєте на увазі в тій же схемі, якщо зворотний діод, чи буде вона тієї ж функцією?Звичайно, ні.І він відрізняється, якщо ваше напруга в ланцюзі змінного або постійного струму.

Простіше кажучи, будь-який діод порогового напруги (зазвичай близько 0.7В для кремнієвих діодів), так що якщо ви застосуєте напруга перевищує порогове напруга діода, в потрібному напрямку, тобто від анода до катода, діод буде просто веде себе як коротке замикання або, більш конкретно, як акумулятор 0.7В постійного струму.Якщо ви застосуєте напругу менше порога, або застосувати напруги від катода до анода.діод буде просто вести себе як відкрита схема.

Отже, якщо ви використовуєте свій діод у схемі DC тільки, якщо напруга на діод досить високий, щоб зробити його на (вище порогового напруги), то якщо у зворотний діод, він буде впевнений, бути вимкнено.
Але якщо ви використовуєте діода в ланцюзі змінного струму, діод ймовірно, буде працювати в обох напрямках.Якщо у випадку діода О, це буде, ймовірно, для тільки частину циклу, частина напруги синусоїдальної хвилі, де напруга перевищує граничне значення, то, якщо у зворотний діод, то, можливо, буде інший частини синусоїдальної хвилі в протилежної половини якого буде перевищувати поріг занадто, але в протилежному напрямку.Таким чином, може бути діод буде працювати в обох напрямках, але, безсумнівно вихідного сигналу не буде таким же, принаймні змінилася в бік.

Я сподіваюся, це допоможе вам как-то

Велике вам спасибі за всі відповіді ур ..

Я думаю, повинні бути більш конкретними в моє запитання про точний положенні.
Схема, яку я маю на увазі має джерела змінного струму.
Це в основному схеми РФ приймач.
Вона також має ємність, яка може storethe напруги на час, коли діод знаходиться в напрямку, протилежному напрямку напруга живлення (зворотне зміщення)

У нормальному режимі, якщо діод знаходиться в анод-катод напрямку, конденсатор буде зберігати енергію в зворотному condn зсуві діода .. і ми отримуємо тільки позитивні сигнали напруги на output.NO сумніви в його ...

Що станеться, якщо воно знаходиться в oppposite моді ..

(ПРИМІТКА: друг, який Написав нарешті з'явилася моя точка майже suppose.I я отримав щось про це чітко now.Still, я хочу, щоб ви знали про мої сумнівів, так що це буде корисно для всіх нас ..)

Ей ...

Я думаю, що вихід тепер буде все негативні ....
Thats 'Coz, коли НД наведено в позитивну половину діод звичай бути conductin як у зберігати його в FWD упередженої позиції ... Але коли в договорі цикл діод проводить через нього і конденсатор звинувачення, але в протилежному полярності, воно було пред'явлено звинувачення в іншому випадку, тобто коли в FWD упередженість N .... як завжди, в наступний цикл позитивної ємності можуть отримати розряджено Coz BI "витоку N цикл повторюється ...

Я думаю, це те, що відбувається .... I Dont мати програмне забезпечення для його імітації N бачите зараз .. але як тільки я отримаю його ... я буду після U назад ...

Ні, але якщо зворотна напруга піднімається на brakdown опіки напруга діода.

В AC, катодний / анод не має ніякого сенсу, але в ДК, має значення.

Якщо при зміні діод не мати ніякого ефекту, то не проста потреба в ньому.У будь-якому випадку вище пояснень праві.

Привіт

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back