стійкість сигналу для малого та великого сигналу?

J

jordan76

Guest
Привіт
and large signal stability
?

Яка різниця між малими стабільність сигналу
і більшу стабільність сигналу?

Як домогтися великої стабільності сигналу компенсації?
Чи є теорія за великий стійкості сигналу?

Будь-який входів можна тільки вітати, спасибо!

привіт,
jordan76

jordan76 пише:

Привітand large signal stability
?
Яка різниця між малими стабільність сигналу
і більшу стабільність сигналу?Як домогтися великої стабільності сигналу компенсації?

Чи є теорія за великий стійкості сигналу?Будь-який входів можна тільки вітати, спасибо!привіт,

jordan76

jiaming_lee пише:examing малого stablility сигналу простий: тільки застосувати моделювання змінного струму для перевірки різниці фази і посилення різниці.Однак, AC SIM припускає unchaged DC О.П. (це не вірно в реальних додатків), так що вона не може garentee Всього 100% stablility.
Таким чином, необхідні великі перевірити сигнал.
Як правило, підключення операційного підсилювача в режимі зворотного зв'язку як додаток не, а потім дати округ Колумбія, і дуже невелике синусоїдальної хвилі, щоб імітувати малого сигналу; перевірити вихідні дані.
Якщо не дзвонить, операційні підсилювачі є стабільним у великій сигнал.
(Монте-Карло аналіз допоможе перевірити невідповідність викликало unstablility)

jordan76 пише:jiaming_lee пише:examing малого stablility сигналу простий: тільки застосувати моделювання змінного струму для перевірки різниці фази і посилення різниці.Однак, AC SIM припускає unchaged DC О.П. (це не вірно в реальних додатків), так що вона не може garentee Всього 100% stablility.
Таким чином, необхідні великі перевірити сигнал.
Як правило, підключення операційного підсилювача в режимі зворотного зв'язку як додаток ні, а потім дати округ Колумбія, і дуже невелике синусоїдальної хвилі, щоб імітувати малого сигналу; перевірити вихідні дані.
Якщо не дзвонить, операційні підсилювачі є стабільним у великій сигнал.
(Монте-Карло аналіз допоможе перевірити невідповідність викликало unstablility)

Але коли це OPA 2 входи 2 виходи повністю диференціальний, і тільки безпосереднє дротом зв'язав зворотного зв'язку, як я можу додати вхідного сигналу без перерви цикл
моделювати час встановлення?

Спасибо

HI jiaming_lee,

Спасибо за ответ!Я буду натисніть допомогла мені кнопки для вас скоро:)

Однак, якщо велика стабільність сигналу не зустрілися, чи є кошти (сподіваюся, не надто складні), щоб допомогти мені зробити конструктивні зміни (налаштування W / L і т.д.), щоб її покращити?Привіт extraord,

У вашому випадку повністю диференціальні О.П., вхідний сигнал може бути загального режиму сигналу постійного струму в ряд з дуже малою синусоїдальної хвилі.

привіт,
jordan76

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back