струму в провід з FDTD

O

ojanssen

Guest
Привіт, у мене є відносний просте питання. Як імітувати / показати постійного струму в проводі / резистор з FDTD? Мій підхід полягає в створенні 3D вільного об'єму простору і адаптувати частину для створення дроту (з деякими (позитивна) провідність). Тоді я призначив початкову E-полів для обох сторін (наприклад, 1 і 0 V). Що відбувається зараз у тому, що Е-поля зменшується з 1 / е в проводі, в результаті чого еквівалент зменшенням струму (щільність, J). Але це не те, що я хочу, так як на практиці постійний струм буде текти через дріт, коли джерело напруги підключений. Може хто-небудь пояснити, як я повинна адаптувати свою модель? Я припускаю, що я повинен реалізувати статичний термін або близько того.

Я хотів би мати жорсткого постійне джерело. Після кожної ітерації скидання E-поля на певний термін. Таким чином, шлях інтеграл від електричного поля вздовж проводу залишається постійним. Варіанти: а) використовувати тільки одну клітку уздовж дроту б) поширювати volatge рівномірно по проводах з) використовувати фіксований струм (скидання магнітних полів в петлю навколо проводи до вільним членом) я не знаю, якщо Є ніякими іншими методами. Будь ласка, дайте мені знати, що працює краще за все в кінці кінців.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back