стиснення даних

D

deepu_ttc

Guest
Привіт хлопці я намагався даних compession може будь-який допомогти мені, я хочу техніки для стиснення.
ще одну річ я чув, що перетворення Хара тільки для перетворення використання цього ми не можемо conpress дані?

Прадіп

Є багато способів стиснення даних.Ви повинні знати whick яку ви хочете / в чому потребуєте, щоб робити свою роботу.

перетворення Хара (Haar є вейвлет основі) manlly використовуватися для демонстрації сплесків через свою простоту.Його не рекомендується для реального застосування.Якщо ви хочете, щоб ваші бази роботи по вейвлет вам краще вибрати інший вейвлет основі.Який?З одного найбільш підходить до вашої Fetures проблема.

привіт
mayyan

Привіт друг

Я просто хочу додати, що вейвлет-перетворення є перетворення дійсно просто, так що використання вейвлет decompostion можна розділити сигнал на кілька діапазонів freqency, то на цьому subsignals можна applie алгоритму стиснення для аудіо сигналу, наприклад, в залежності від динамічного subsignals psychacustic і моделі ви можете cmopute nymber біт вам потрібно для кожного subsignal

Яке кодування Хаффмана для стиснення

Стиснення JPEG 2000 заснований на вбудованих Zero дерева вейвлет-перетворення.
Але це добре для зображень.
Тому що ви маєте справу з даними краще спробуйте інші functaions як вейвлет Хара, debucies, coieflets т.д.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back