стерео AUX вхід mp3

D

doggy

Guest
Я хотів би знати, як підключити mp3-плеєр до стерео касету через допоміжний роз'єм. Основному як підключити допоміжний роз'єм для касетного стерео брід. Спасибо

Зазвичай все, що вам потрібно, це стерео роз'єм 3,5 мм на 3,5 мм штекер кабелю. Кит

Існує немає AUX роз'єм на стерео. Я хотів би знати, як встановити.

В цьому випадку самий простий спосіб, щоб купити один з тих маленьких FM передавачі, призначені для роботи. Ви підключаєте його в роз'єм MP3 плеєр і навушники забрати його на машині радіо. Кит

Спасибі за інформацію. Я хотів би знати, якщо це можна було б підключити допоміжний роз'єм, де глава касетний плеєр підключений за контактними майданчиками друкованих плат і підключення перемикача на магнітофон, щоб включити допоміжний роз'єм? Спасибо

Ви можете придбати манекен касети за допомогою кабелю, щоб зробити роботу. Проблема при спробі підключити до блоку Тобто потрібно знайти своє місце в ланцюгу, де рівень сигналу і вирівнюванні правильно. Касета головою не те місце. Рівень сигналу занадто малі. Якщо у вас є схема буде складно зрозуміти, де різати дюйма з осцилографа можна простежити рівень звуку сигналу і знайти відповідне місце. Кит

Стерео, яке mp3 AUX вхід установки (вбудований). Як це пов'язано? Провідний від входу AUX для попереднього підсилювача, то на платі на 1-му етапі підсилювач? Що робить керівник касету стерео провід підключення, попереднього підсилювача? Спасибо

Вхід AUX підключається досить пізно в каскадів посилення, так як рівень сигналу досить високий. Сигнал касети голову досить низька, тому більше посилення. Кит

Я підключив вхід AUX mp3 на 8 треків головою прокладки проводки ланцюга і використовувати перемикач для включення / вимикання 8 треків плеєр. Працює, як і планувалося, але я отримую зворотний зв'язок / шум, який я чую, коли MP3-плеєр вимикається.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back