створення масиву в Hfss

C

cisconur

Guest
Хлопці мені потрібно зробити масив антен і мені потрібно розрахувати спектр факторів, але є одна проблема, коли я відкриваю регулярний масив варіант випромінювання в папку Існує вектора U V векторних і клітинних quanties необхідно didn't тому я розумію, нічого про це

Я розробив мікрополосковая антена патч на цей файл.
але мені потрібно бачити масив коефіцієнт випромінювання та його структура так
Як я можу це зробити, або де мені слід почати з?
Вибачте, але вам необхідно увійти в акаунт це вкладення

HFSS є корисним інструментом для аналізу антени.

Якщо після "масив фактор" Я пропоную вам витратити деякий час з Краус, "Антени", де він розглядається, як можна розрахувати спектр чинників.

Привіт,
U і V векторів визначити 'грати' геометрія масиву.Наприклад, для справи, я думаю, ви хочете розробити єдині 1D масив патчів.Отже, у вас буде N елементів вздовж напрямки Y (N колонок), а саме 1 рядок.
Класична масив прямокутних решетках вимагає U і V векторного бути ортогональні друг с другом.Це означає, що правильні налаштування для "Напрямки" може бути U -> X = 1, Y = Z = 0 і V -> X = Z = 0, Y = 1.Ви можете використовувати ті ж налаштування для 2D прямокутних масивів,
в той час як альтернативні конфігурації, такі, як перекіс trialgular решіток, U і V не повинно бути ортогональні (наприклад, визначити U і V, як вони утворюють кут 45 град, U -> X = Y = 1, Z = 0, V -> X = Z = 0, Y = 1).
Відстань між осередками повинна бути такою ж, у випадку прямокутної решітці, в ľstrip що містяться в airbox.Ви повинні вибрати цей disctance відповідно з урахуванням взаємного зчеплення за рахунок поверхневих течій (якщо клітина надто мала), а решітка частці (якщо клітина надто велика).Я пропоную вибрати комірку з 0.75λ0 _ 0.85λ0 період (відстань між клітинами), а V / Y напрямок залп масивів.У випадку 1D масив під рукою,
то розмір комірки вздовж U повинно бути більше, ніж V, з тим щоб скоротити збитки через діелектричні окаймляющіх ефектів.У кількох словах, спробуйте з прямокутним комірки.В іншому випадку для 2D регулярний масив, Ви повинні вибрати один квадратний клітин, якщо випромінювання симетрії є обов'язковим, оскільки
в тепловій мають періодичність вздовж обох X та Y.
Для одноманітне лінійного масиву на руку,
кількість клітин має бути 1 по U та N разом V.
Про фазової, ви повинні знати, з масиву фактор теорією про те, що напрямок випромінювань променя залежить від відносної фази годування струмів між двома сусідніми елементами.Якщо ви хочете єдиного етапу розвороту масиву, диференціального або відносна фазова повинно бути 0 вздовж напрямку / S масиву, так як конструктивного втручання в повноваження випромінювана кожним елементом відбувається в напрямку нормал до поверхні.Крім того, замість definying фазова напряму, ви можете визначити масив зсув побічно, встановивши потрібний кут сканування масиву.
Я вважаю, що цей інструмент є гарним першим способом аналізу масиву, але в наступний етап, для кінцевих масивів, симуляції як масив і живильної мережі повинні бути виконані.
Крім того, HFSS дозволяє моделювання нескінченних масивів за допомогою Master-Slave Флоке кордону і порти.
Дизайн масивів
чи інакше,
пов'язано багато проблем та аспектів,
то було б бажано мати повний масив знань про теорії.

Сподіваюся, що це допомагає.Додано через 10 хвилин:До речі,
замість змови масиву фактор, який по суті є радіація структура масиву ізотропних джерел, ви можете просто сюжет про спрямованості вздовж напрямку вхідний струм (X, так X_Directivity) з масиву патчі для φ = 90deg.

Привет.

THX Іван витрачання часу він допоможе мені багато

IM LOOKIN для керівництва антенних масивівДодано через 2 хвилини:pLZ смс мені посилання RapidShare

Хай,
ще одна пропозиція для створення масивів полягає в тому, що ви можете aarray дублюючих елементів і моделювати її отримання масивів.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back